Antena Meniu Search
x

Un pompier din Fetesti si-a gasit sfarsitul sub un mal de pamant

Un pompier din Fetesti a murit strivit sub un mal de pamant, in timp ce incerca sa salveze vietile a doi muncitori, prinsi la randul lor sub pamant. Pompierul a coborat intr-un sant adanc de sase metri impreuna cu un coleg ca sa-i aduca la suprafata pe cei doi muncitori.

Vezi și

Dupa ce l-au salvat pe unul dintre barbati, au fost si ei ingropati de vii. Doar unul dintre ei a fost scos in viata din sant.

Barbatii au coborat la sase metri adancime, fara echipament de protectie, pentru cateva zeci de lei.

O echipa de pompieri a ajuns imediat la fata locului. Au asigurat malul de pamant, apoi doi dintre salvatori au fost coborati in groapa. In scurt timp, au reusit sa-l dezgroape pe unul dintre muncitori.

“M-a scos un coleg. Am reusit sa-mi tin mana la gura sa am respiratie si m-a scos un coleg de care am fost un pic mai aproape”, povesteste unul dintre muncitori.

Dar bucuria s-a transformat repede in disperare. Intr-o clipa, salvatorii au devenit victime. In fata imaginii de cosmar, localnicii au sarit in ajutorul pompierilor. Impreuna au reusit sa-i scoata pe cei trei barbati de sub pamant, dar unul dintre ei nu mai respira.

“Am mai avut un pacient pe care l-am gasit in stop cardio-respirator, unul dintre salvatori din pacate, s-au facut manevre de resuscitare pentru 82 de minute fara raspuns, fara rezultat”, a declarat medical Mihaela Radu.

Colegul sau a scapat cu cateva rani usoare, iar muncitorul care a fost salvat odata cu ei a fost dus la spitalul Floreasca din Capitala, in stare critica.

Pompierul care a murit la datorie era casatorit si avea doi copii. Eroul va fi decorat post-mortem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un pompier din Fetesti si-a gasit sfarsitul sub un mal de pamant