Antena Meniu Search
x

Un român a inventat noul Facebook

Îl cheamă Lucian Mustaţă, are 24 de ani şi a creat propria lui reţea de socializare, unde oamenii îşi pot împărtăşi experienţele.

Vezi și

N-a făcut-o pentru faimă. Nici pentru bani. L-a inspirat propria lui poveste de viaţă. O viaţă petrecută într-un centru de plasament.

"Un om va posta o întâmplare din care vrea să înveţe, din care el a învăţat ceva şi vrea să împărtăşească cu alţi oameni, o face din generozitate şi spirit civic", explică Mustaţă. 

Pe scurt, Note about life sau Note despre viaţă. E noua reţea de socializare creată de Lucian Mustaţă.

"Oamenii pot să transmită un mesaj într-un mod liber sau pe baza acestor întrebări. Care este cea mai semnificativă lecţie de viaţă pe care ai învăţat-o până acum. Când vine vorba de copilărie care ar fi perioada de care îţi aminteşti cu plăcere", zice el. 

Însă Lucian n-are multe amintiri frumoase din copilărie. Mama l-a părăsit imediat după ce i-a dat viaţă. Iar el a ajuns într-un centru de plasament. A cunoscut-o abia când a împlinit 12 ani. Pe ea. Căci pe tatăl lui, nu l-a văzut niciodată. A murit.

Lucian Mustaţă a terminat Facultatea de Cibernetică, plus două masterate. Acum, conduce departamentul IT al unei firme şi face aplicaţii pentru alte zeci de companii cunoscute.

De luni, începând cu ora 16.00, aplicaţia creată de Lucian Mustaţă poate fi accesată de oriunde din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un român a inventat noul Facebook