Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânar a fost muşcăt de o viperă

Nimeni nu mai pare să fie în siguranţă pe câmpurile şi spaţiile verzi din Mehedinţi. Încă un tânăr a fost muşcat ieri de o viperă.

de Redactia Observator

la 10.06.2014 , 08:59

 Nimeni nu mai pare să fie în siguranţă pe câmpurile şi spaţiile verzi din Mehedinţi. Încă un tânăr a fost muşcat ieri de o viperă. A ajuns la spital în stare gravă, dar medicii i-au salvat viaţa.

Tânărul de 21 de ani se plimba pe un câmp când a simţit o durere teribilă în picior. Fusese muşcat de un şarpe! Băiatul nu s-a pierdut cu firea. A pus mâna pe telefon şi a cerut ajutor.

Un elicopter SMURD l-a dus de urgenţă la spitalul judeţean din Craiova. A avut noroc spun medicii. Dacă ar fi ajuns mai târziu, exista riscul să nu-l mai poată ajuta.

Vezi și

Este a treia persoană muşcată de şarpe în judeţul Mehedinţi, în ultimele zile. Vineri, o fetiţă de 4 ani a fost muşcată în timp ce se afla cu bunica ei în grădină.

Fetiţa a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin iar acum este în afara oricărui pericol. Tot în judeţul Mehedinţi, în Căzăneşti, o altă copilă, în vârstă de 11 ani, a fost muşcată de un şarpe în timp ce se afla cu mama sa la cules de fragi pe câmp.

Şi în Argeş un muncitor a fost muşcat de o viperă, în urmă cu câteva zile. Bărbatul de 45 de ani săpa un şanţ când a fost atacat de şarpe. Specialiştii spun că şerpii sunt mai agresivi în această perioadă din cauza căldurii. De asta ne sfătuiesc să evităm plimbările în zone cu vegetaţie, mai ales la orele prânzului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un tânar a fost muşcăt de o viperă