Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a fugit de la petrecerea de ziua lui pentru a salva două locuinţe curprinse de flăcări

Momente impresionante în Constanţa. Un tânăr a fugit de la petrecerea de ziua lui pentru a salva două locuinţe. S-a urcat pe acoperişul unei case în flăcări şi, cu mult curaj, i-a ajutat pe pompieri.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 20:50

Momente impresionante în Constanţa. Un tânăr a fugit de la petrecerea de ziua lui pentru a salva două locuinţe. S-a urcat pe acoperişul unei case în flăcări şi, cu mult curaj, i-a ajutat pe pompieri.

Fără cască de protecţie, îmbrăcat în haine de stradă, tânărul se luptă să stingă flăcările care au cuprins o casă din Constanţa. A plecat de la petrecerea de ziua lui pentru a da o mână de ajutor.

Sebastian Costache: "Ne-am uitat pe geam şi am văzut un fum dubios de gros şi de mare ca să fie un simplu grătar. În momentul acela am decis, împreună cu tatăl meu că trebuie să mergem să vedem ce este acolo."

Vezi și

Sebastian Costache a împlinit astăzi 26 de ani. Cu puţin timp înainte să se urce pe casă, ţinea în mână un tort. 

Sebastian Costache: "Am ajutat colegii de la ISU cu manica de incendiu, cât am putut şi eu, altceva nu am putut să fac că era mult prea mare incendiul şi sper să fi fost de ajutor."

Tânărul lucrează pe vase comerciale şi are pregătire în stingerea incendiilor. Chiar şi aşa, tatăl lui a stat cu emoţii până la sfîrşit. 

Incendiul a izbucnit în casa unei bătrâne, care a fost rănită uşor. Două case au fost afectate, până când flăcările au fost stinse. Pentru Sebastian, aniversarea de astăzi va rămâne una memorabilă.

Sebastian Costache: "Nu cred că o să uit destul de mult timp ziua asta, dar îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult."

Sebastian Costache nu este la prima faptă bună. În urmă cu trei ani a salvat copilul unor vecini dintr-un incendiu. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr a fugit de la petrecerea de ziua lui pentru a salva două locuinţe curprinse de flăcări