Antena Meniu Search
x

Un tânăr a găsit metoda ideală de a face bani din plăcere

Un tânăr din Hunedoara a găsit metoda ideală de a face bani din plăcere. Postează pe internet filmuleţe cu muzică, iar asta îi virează lunar bani în cont.

Vezi și

Un tânăr din Hunedoara a găsit metoda ideală de a face bani din plăcere. Postează pe internet filmuleţe cu muzică, iar asta îi virează lunar bani în cont.

În Hunedoara, într-un sat modest de la poalele munţilor Poiana Ruscă, se naşte muzica. Şi nu oricum, ci muzica ce traversează până şi graniţele ţării. Din spatele unui laptop simplu, Horaţiu compune.

Aşa a început totul. La doar optsprezece ani, liceeanul şi-a transformat pasiunea într-o sursă de venit. Dragostea pentru calculatoare şi muzică l-au adus aici. Aşa a ajuns să pună bazele unei afaceri online prin crearea unor mixuri care de-a lungul timpului i-au adus zeci de mii de aprecieri.

N-a mai trecut mult timp şi a început colaborarea cu producători de muzică din mai multe ţări, dar şi artişti de la noi. Doi băieţi din Franţa, un băiat din Grecia, din America 2-3, Anglia

De când treci poarta casei, se vede că aici locuiesc oameni gospodari. La început, planurile lui Horaţiu nu le-au surâs. Pentru ei, ce-i în mână, nu-i minciună.

Horaţiu se poate mândri cu câştiguri de cel puţin 400 de dolari pe lună, iar cu fiecare apreciere, visul lui de a pleca să studieze managementul la Londra este mai aproape.

Până să ajungă la studii în Anglia, Horaţiu mai are un hop de trecut. Examenul de bacalaureat. Până atunci îşi va împărţi timpul între muncă şi Lea, mica lui prietenă patrupedă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a găsit metoda ideală de a face bani din plăcere