Antena Meniu Search
x

Un tânăr eminent, student în Anglia, a murit într-un accident rutier

Un tânăr român eminent a sfârşit într-un accident cumplit! Cosmin era absolvent al uneia dintre cele mai prestigioase universităţi din lume. A fost ucis de un şofer de dubiţă care a fugit imediat după ce l-a lovit.

Vezi și

 Un tânăr român eminent a sfârşit într-un accident cumplit! Cosmin era absolvent al uneia dintre cele mai prestigioase universităţi din lume. A fost ucis de un şofer de dubiţă care a fugit imediat după ce l-a lovit. Tragedia a avut loc în Anglia. Poliţia din Regat încearcă acum să dea de urma şoferului, în timp ce familia lui Cosmin transmite un mesaj emoţionant.

Cosmin Cocora. Un tânăr cu o minte sclipitoare. Absolvent briliant al University College Londra, aflată în top 5 al celor mai bune universităţi din lume!

Era 22 decembrie. Mergea liniştit pe stradă, când o dubiţă l-a spulberat. Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Martorii nu au apucat să-l vadă pe şofer înainte de a fugi.

Este mesajul emoţionant al familiei. Cosmin era singurul copil la părinţi. Plecase în urmă cu cinci ani în Regat. Era absolvent de Informatică şi avea planuri măreţe. În urmă cu o lună, a fost pentru ultima oară acasă, la Bucureşti.

Voia să-şi facă o carieră în România. Le-a spus apropiaţilor că se va întoarce curând în ţară. În acea zi tragică, avea mai multe bagaje cu el. O chitară, un rucsac negru şi o valiză care a dispărut după accident. Poliţia din Anglia face un apel public.

Tânărul eminent a murit pe loc. Avea răni grave la cap. Familia îl va aduce în ţară, unde se va odihni pentru totdeauna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr eminent, student în Anglia, a murit într-un accident rutier