Antena Meniu Search
x

Un tânăr fără permis s-a distrat tractând trei copii pe sănii

Au transformat drumul naţional în pârtie! Şi au intrat într-un joc cu moartea. Un tânăr fără permis a furat maşina iubitei. Şi a plecat la plimbare, cu trei copii. El, la volan. Copiii, traşi de maşină, pe sănii.

Vezi și

Pe sub stratul de zăpadă abia aşternut, era polei.

I-a fost imposibil să evite impactul, într-un timp atât de scurt. Un pericol la care celălalt şofer nici nu s-a gândit. S-a urcat la volan, fără să aibă permis. A legat săniile de maşină. Trei sănii cu trei copii. Trei vieţi.

Într-o curbă la dreapta, ultima sanie a ieșit din rând.

Băiatul de 15 ani a fost dus la cel mai apropiat spital. Din fericire, trăieşte.

Maşina care trăgea săniile e a unei tinere din comuna Maieru, Bistriţa-Năsăud. Tânărul de la volan are 23 de ani şi e iubitul ei. Venise din Cluj, în vizită la ea.

După lăsarea întunericului, a luat autoturismul fără voia iubitei sale. S-a împrietenit cu copiii care se bucurau de iarnă pe uliţa din sat şi le-a promis o aventură de neuitat.

Câţiva kilometri au mers pe drumul naţional ca pe pârtie. Ca-n astfel de imagini.

Un joc cu moartea. Tânărul de 23 de ani, fără permis şi fără experienţă, nu se putea ajuta nici măcar pe el, în trafic. Cu atât mai mult, să poată controla săniile, în viteză, pe gheaţă. El ar fi trebuit să ştie asta. E adult.

Poliţiştii l-au reţinut şi, cel mai probabil, procurorii vor cere arestarea lui preventivă. Pentru conducere fără permis şi vătămare corporală gravă, din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr fără permis s-a distrat tractând trei copii pe sănii