Antena Meniu Search
x

UPDATE! Ambulanţă distrusă de TIR. TREI oameni au murit

Au luptat toată copilăria lor cu boala, dar moartea le-a strivit salvarea. Un TIR a spulberat o ambulanţă, cu doi copii la bord. Gabriela şi Viorel au trăit şi s-au stins, printre medici

Vezi și

Au luptat toată copilăria lor cu boala, dar moartea le-a strivit salvarea. Un TIR a spulberat o ambulanţă, cu doi copii la bord. Gabriela şi Viorel au trăit şi s-au stins, printre medici

Viorel si Gabriela au copilărit pe patul de spital, unul lângă altul. Au trăit tot timpul sub ameninţarea morţii, dar sfârşitul i-a găsit în ambulanţă, în drum spre casă. Tot unul lângă altul.

Ambulanţa copiilor plecase din Cluj şi se îndrepta spre Bistriţa. A primit undă verde să treacă pe o pasarelă în reparaţii, cu un singur sens. Din partea opusă, un TIR a accelerat, i-a spulberat şi a târât salvarea 70 de metri. Până s-a oprit în alte maşini. Un impact atât de puternic încât cabina ambulanţei s-a strivit, pur şi simplu.

Şoferul ei a fost scos pe targă, în stare gravă. A mai trăit doar câteva ore. Viorel a fost trimis cu elicopterul la Târgu Mureş. Gabriela a fost dusă la cel mai apropiat spital. În curtea spitalului, mama ei cerea, cu disperare, o veste bună.

Acum şase ani, îşi ducea fiica de mână, la primul ei transplant. Gabriela zâmbea cât putea de tare. Avea 11 ani şi visa la o viaţă normală. Mama ei îşi ascundea lacrimile în palme. Trupul copilei avea să refuze rinichii primiţi.

Vărul ei mai mic cu un an, Viorel, trecuse prin aceleaşi clipe de deznădejde. În 2012, se găsise şi pentru el un donator. A venit la spital, i s-a făcut transplantul. Şi a eşuat. Doi veri, cu suferinţe trase la indigo. Au închis ochii, în aceeaşi zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Ambulanţă distrusă de TIR. TREI oameni au murit