Antena Meniu Search
x

UPDATE! Sedusi si talhariti de o batrana de 65 de ani

Femeia fatala s-a nascut la tara! Acum 65 de ani. O batrana din Suceava seducea barbati la intamplare si ii ducea intr-o camera de pensiune. Le promitea o noapte de neuitat si exact asta le oferea. Ii droga cu somnifere si alcool si le lua tot ce aveau la ei

Vezi și

A sedus si a lovit! Ca Sharone Stone, in zilele ei bune. O cheama Maria Belei si are 65 de ani. E femeia fatala, in varianta romaneasca. In panza Vaduvei Negre ar fi cazut zeci de barbati, culesi de pe strada si din rubrica de anunturi matrimoniale. Nimeni nu stie numarul lor exact.

Ultima cucerire a facut-o acum doua saptamani, intr-o gara din Suceava. A fermecat un barbat cu zece ani mai tanar si l-a momit in camera unei pensiuni. I-a promis o noapte de dragoste ca in tinerete, dar inainte i-a oferit un tratament pentru raceala. Erau, de fapt, somnifere. Cazut intr-un somn adanc, barbatul a devenit victima sigura. Iubita de ocazie i-a furat tot ce avea de valoare. A plecat cu o prada de 800 de lei si l-a inchis in camera. “A doua zi, victima s-a trezit singura in camera”, a declarat Ionut Epureanu, de la IPJ Suceava.

La receptie, i s-a spus ca "mama lui" plecase deja. A sunat imediat la politie. Nu avea inima franta, dar portofelul ii era gol.

Din iubit si din jefuit nu se iese la pensie. Dar se poate intra in inchisoare. Mai ales atunci cand victima moare, in pat, din cauza somniferelor. Asa cum s-a intamplat in trecut. “Inculpata este recidivista, avand in antecedenta infractionala, printre altele, un numar de sase condamnari definitive”, a explicat Bogdan Apetroae, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava

Femeia fatala a stat zeci de ani, dupa gratii. Acum, a fost arestata din nou pentru talharie. Insa asta nu inseamna ca si-a incheiat cariera. Isi va putea incerca farmecul si la 80 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Sedusi si talhariti de o batrana de 65 de ani