Antena Meniu Search
x

Vacanta de lux in jurul lumii

Se intampla o data la 20 de ani si costa pana la 30.000 de euro. Vorbim de o vacanta de lux in jurul lumii de care se vor bucura, pentru prima data, si turisti de la noi. Sase romani s-au inscris deja pe lista si asteapta ziua plecarii, la bordul unui avion privat

Vezi și

La sfarsitul secolului XIX, Jules Vernes si-a imaginat o calatorie in jurul pamantului care sa dureze doua luni si jumatate. Miza: un pariu urias, 20 de mii de lire. Acum, pentru aproximativ aceeasi suma, bogatasii se bucura de o excursie scumpa care strabate lumea in lung si-n lat.

"O croaziera in jurul lumii cu avionul care merge timp de 22 de zile in sapte destinatii special alese pentru acest sejur", Sorin Vaduvoiu, director agentie de turism. Prima oprire: CapeTown, Africa de Sud si o cina luxoasa in mijlocul unei podgorii elegante.

"Orasul ca atare arata superb. Pur si simplu este Table Mountain si de acolo ai o vedere absolut senzationala asupra intregului oras inclusiv pana la Capul Bunei Sperante", spune Cezar Dumitru, blogger de calatorii.

Excursia are toate ingredientele unei vacante de lux. Intre opriri, turistii se relaxeaza la bordul avionului privat si se hotarasc ce vor vizita la urmatoare destinatie. Adica la Buenos Aires.

O incursiune de trei zile in cultura latina care se incheie cu o alta cina fastuoasa si un spectacol traditional. Urmeaza aproape o saptamana de plaja in Insula Pastelui si Tahiti. Pasagerii care au platit mai mult, vor calatori cu un avion privat pe insula Bora Bora, apogeul statiunilor de lux. Sejurul continua apoi cu o oprire in Australia, Sydney la celebrul hotel Shangri-La. Iar cateva zile mai tarziu turistii ajung in Cambodgia unde viziteaza, la rasaritul soarelui un templu spectaculos.

Excursia se incheie in capitala Omanului, Mascat si pana acum, sase romani au cumparat aceasta vacanta extravaganta in jurul lumii. Sunt oameni de afaceri care nu se uita la bani atunci cand vine vorba despre vacante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Vacanta de lux in jurul lumii