Antena Meniu Search
x

Vacanţa cu rulota, la mare căutare în Bihor

Sunt români pentru care vacanţa perfectă nu presupune plimbări cu feribotul, deplasări în insule exotice, ci relaxare în inima munţilor, la cort sau la rulotă! Astfel, în judeţul Bihor, o poiană a fost transformată în camping. Turiştii vin de peste tot să petreacă o vacanţă în mijlocul naturii.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 19:11

Vezi și

Sunt români pentru care vacanţa perfectă nu presupune plimbări cu feribotul, deplasări în insule exotice, ci relaxare în inima munţilor, la cort sau la rulotă! Astfel, în judeţul Bihor, o poiană a fost transformată în camping. Turiştii vin de peste tot să petreacă o vacanţă în mijlocul naturii. Este mult mai ieftin spun ei şi nu duc lipsă de nimic.

Ne aflăm în Şuncuiuş, la poalele munţilor Apuseni, lângă Defileul Crişului Repede. Acest camping are 18 rulote, amenajate cu toate facilităţile. 

Pentru o noapte la rulotă, un adult plăteşte 35 de lei. Cei care vin cu copiii, achită 30 de lei pe noapte de persoană, iar pentru fiecare copil mai mare de 10 ani, plăteşte 20 de lei. Campingul găzduieşte şi tabere de copii. 

Aceşti turişti au venit tocmai din Germania, cu un microbuz transformat în rulotă. 

Şi nu sunt singurii care aleg să se relaxeze în camping. 

Turiştii nu au timp să se plictisească. Pot face drumeţii, rafting pe râul Criş, căţărări pe munte, baie în piscina amenajată sau pot explora peştera Unguru Mare, cunoscută pentru coloniile de lilieci pe care le adăposteşte. 

În acelaşi camping, turiştii pot opta pentru cazarea la cort. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa cu rulota, la mare căutare în Bihor