Antena Meniu Search
x

Video Vaccinul pare să nu fi avut efectul aşteptat la un medic din Timişoara, care s-a infectat la o lună după doza de rapel

La mai bine de o lună de la rapel, un medic radiolog din Timişoara a fost diagnosticat cu coronavirus. E unul dintre cei la care vaccinul pare să nu fi avut efectul aşteptat. Cam 5% dintre vaccinaţi se pot infecta chiar şi după administrarea celei de-a doua doze. Medicul timişorean a făcut o formă uşoară a bolii. Deşi el se numără printre ghinionişti, continuă să-i îndemne pe oameni să se vaccineze.

de Redactia Observator

la 02.03.2021, 21:13

Vezi și

Marius Moise este medic radiolog la o clinică privată din Timişoara. Fiind în linia întâi, s-a numărat printre primii vaccinaţi. La începutul lunii ianuarie a primit serul de la Pfizer. 21 de zile mai târziu a făcut şi rapelul. Iar la mai bine de o lună, pe 28 februarie, a aflat că este pozitiv la Covid-19, deşi nu demult îşi făcuse şi testul de depistare a anticorpilor.

Marius Moise, medic radiolog: "Am făcut analiza, mi-a ieşit un număr de 600, undeva peste 400, teoretic se pare că imunitatea este formată, dar se pare că şi cu nivelul de 600 nu am avut suficientă imunitate".

A crezut că e doar o viroză

Tusea şi nasul înfundat l-au pus pe gânduri. A crezut iniţial că e vorba de o viroză, dar a preferat totuşi să se testeze pentru siguranţa celor din jur, mai ales că lucrează în mediul sanitar. 

Marius Moise: "E posibil să fie noua tulpină care e uşor mai agresivă. Oricum şi simptomele covidului sunt destul de nespecifice aşa că doar un test PCR poate pune un diagnostic cert". 

Depistat pozitiv, Marius s-a izolat la domiciliu pentru 14 zile. Ştia de la început că există riscul să facă boala, chiar şi vaccinat fiind, aşa că se bucură că este doar o formă uşoară. 

Marius Moise, medic radiolog: "Practic, sunt printre cei 5% cărora vaccinul nu le oferă o protecţie suficientă. Sfatul meu pentru toţi oamenii e să nu intre în panică, vaccinul trebuie făcut facă există posibilitatea!"

Citeşte şi: Mii de români au fost diagnosticați cu COVID-19 după vaccinare. Ce explicaţie dau specialiştii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vaccinul pare să nu fi avut efectul aşteptat la un medic din Timişoara, care s-a infectat la o lună după doza de rapel