Antena Meniu Search
x

Vacile de mii de euro ale unui fermier din Mureş au murit după ce au căzut într-un lac îngheţat

Pierdere grea pentru un fermier din Mureş, noaptea trecută. Vacile care i-au fugit de pe domeniu au sfârşit într-un lac îngheţat. Bărbatul abia adusese animalele din Olanda. Plătise câte o mie de euro pentru fiecare exemplar. Pompierii veniţi la faţa locului au reuşit să mai scoată în viaţă două vaci.

de Redactia Observator

la 18.02.2021, 08:27

Vezi și
  • Fermierul din Mureş adusese vacile de curând, din Olanda.
  • Fermierul din Mureş nu îşi explică modul în care vacile au putut să fugă din fermă.

Cu lacrimi în ochi, proprietarul povesteşte cum a rămas fără animale. Vacile i-au scăpat din fermă şi au ajuns pe un lac îngheţat din apropiere. Stratul de gheaţă avea 10 centimetri, dar a cedat sub greutatea acestora.

Proprietarul adusese recent vacile din Olanda. Plătise câte o mie de euro pentru fiecare. Multe erau gestante. Pompierii care au venit la faţa locului au reuşit să scoată în viaţă două animale din cele şase care au căzut în lac.

Victor Demeter, şef serviciu SVSU: Două văcuţe au fost salvate. Nu se ştie dacă o să reziste până dimineaţă, dar am făcut resuscitare mai mult de două ore.

Trupurile neînsufleţite ale vacilor căzute în lac, recuperate abia astăzi

Încă nu se ştie sigur cum au reuşit vacile să fugă din fermă.

Tanti Gyula, poliţist local: Trebuia să aibă şi gardul electric prin care sunt supravegheaţi ca să nu treacă dincolo de grajd dar nu se ştie cum au trecut, nici stăpânul nu cunoaşte situaţia.

Un viţel şi trei vaci, care au rămas în lac, vor fi scoase în cursul zilei de astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vacile de mii de euro ale unui fermier din Mureş au murit după ce au căzut într-un lac îngheţat