Antena Meniu Search
x

Valul de căldură care a lovit România a adus, din păcate, şi tragedii. Trei oameni şi-au pierdut viaţa înecaţi

Un adolescent de 15 ani dintr-o comună vrânceană a pierit ieri în apele râului Putna. Băiatul nu a avut nicio şansă, pentru că în apropiere nu se afla nimeni care să-i sară în ajutor. Aceeaşi soartă tragică au avut-o şi doi bărbaţi din Vaslui.

Vezi și

Un adolescent de 15 ani dintr-o comună vrânceană a pierit în apele râului Putna. Băiatul nu a avut nicio şansă, pentru că în apropiere nu se afla nimeni care să-i sară în ajutor. Aceeaşi soartă tragică au avut-o şi doi bărbaţi din Vaslui. Au mers să se scalde într-un lac de acumulare, însă curenţii i-au tras în adâncuri. 

Băiatul de 15 ani a mers, împreună cu mai mulţi prieteni, să se răcorească în apele Putnei. La un moment dat - povestesc martorii - ar fi fost prins de un curent format în apropierea unui picior de pod.

Adolescentul nu a avut nicio şansă. Nimeni din apropiere nu a putut să-l ajute. Medicii de pe ambulanţă s-au luptat timp de o oră să-l salveze pe băiat.

Şi în judeţul Vaslui, doi bărbaţi au pierit în lacul de acumulare de la Protopopeşti, la un interval de numai câteva minunte. Primul care a fost luat de ape a fost un bărbat în vârstă de 45 de ani. Potrivit martorilor, un tânăr de 28 de ani ar fi văzut, de pe celălalt mal al lacului, operaţiunile de căutare şi a vrut să sară în ajutor. Amicii lui au încercat în zadar să-l convingă să nu intre în apă, mai ales că era băut. Salvatorii au reuşit să aducă la mal trupul tânărului abia după câteva ore.

Zeci de oameni au murit înecaţi, de-a lungul timpului, în apele barajului de la Protopopeşti. 

Poliţiştii au deschis dosare de moarte suspectă în toate cele trei cazuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Valul de căldură care a lovit România a adus, din păcate, şi tragedii. Trei oameni şi-au pierdut viaţa înecaţi