Antena Meniu Search
x

Observator Special: Varsta femeilor, impolitete pentru curiosi

Cutezatorii care au incercat sa descopere misterul varstei femeilor sunt considerati nepoliticosi, badarani, grobieni. Pentru ca estimarea lor sa fie cat mai departe de adevar, s-au inventat chirurgii esteticieni.

Vezi și

Varsta femeii e precum contul barbatului. Daca barbatii se simt vanati sau jigniti atunci cand sunt intrebati prin diverse metode care e potentialul lor financiar, femeile se simt jignite, atunci cand sunt intrebate ce varsta au.

Dintotdeauna a existat problema asta. Intotdeauna s-a spus ca e nepoliticos sa intrebi o femeie cati ani are. Pentru ca femeia vrea sa fie vesnic tanara si frumasa, vrea sa fie admirata si atunci de ce sa spuna ea ca are 60, cand arata, poate, de 50?”, spune marea doamna a scenei romanesti, Stela Popescu.

Varsta Stelei Popescu e relativa. Chiar daca la un calcul simplu, din 1935 si pana azi, sunt mult mai mult de 20 de ani, activitatea ei ii contrazice varsta.

“N-am obosit. Asta e teribil! N-am obosit. Eu nu am imbatranit aici undeva. Eu nu am obosit. Nu stiu cati ani am, de fapt. Nu simt cati ani am. Si asta ma bucura, bineinteles”, spune ea. Pe chipul Stelei Popescu, anii si-au lasat cu blandete, urmele. N-ai zice ca pe ecranul primului televizor alb negru deschis vreodata in Romania, era.tot chipul ei.

 O mare doamna, Coco Channel, spunea ca ‘Femeile au varsta pe care o merita’. Varsta biologica, varsta metabolica, care este influentata de ce stil de viata avem, cum gandim, cata miscare facem, aceea poate fi foarte mult scazuta”, spune dr. Ruxandra Constantina, madic apifitoterapeut.

Frumusetea fara batranete se traduce prin chirurgie plastica.

 Barbatul e mai puternic, el nu se opreste, probabil, la maruntisuri si se maturizeaza si devine mai puternic. Femeia dupa o anumita varsta, scade. Nemaicrezand in tineretea si in frumusetea ei, probabil, fiind acoperita de griji, de neplaceri, de nemultumiri, se demoralizeaza si se duce mai jos, mai jos si se paraseste. Si daca se paraseste arata mai multi ani decat are. Aici e problema. Trebuie sa fi tare, pana la capat”, le sfatuieste Stela Popescu pe doamne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Varsta femeilor, impolitete pentru curiosi