Antena Meniu Search
x

Violatorii din Vaslui au primit pachete de acasă

Cei şapte violatori din Vaslui au fost vizitaţi, pentru prima oară de când se află în arest, de familii. Şapte maşini au oprit în faţa Penitenciarului din Vaslui. Încărcaţi, părinţii şi-au revăzut fiii şi au stat de vorbă cu ei două ore

Vezi și

Cei şapte violatori din Vaslui au fost vizitaţi, pentru prima oară de când se află în arest, de familii. Şapte maşini au oprit în faţa Penitenciarului din Vaslui. Încărcaţi, părinţii şi-au revăzut fiii şi au stat de vorbă cu ei două ore. 

Şapte familii în şapte maşini la porţile închisorii din Vaslui. Părinţii şi rudele tinerilor arestaţi pentru viol le-au făcut astăzi prima vizită la închisoare. Au adus cu ei pungi încărcate cu mâncare.

Două ore au vorbit părinţii cu fiii lor. Sunt îngrijoraţi. De când au intrat pe poarta închisorii tinerii au fost huiduiţi de colegii lor de celulă. Iar prima noapte în carantină ar fi fost pentru ei un coşmar.

Pentru ei urmează încă 19 zile în carantină. Fiecare deţinut, în cameră separată. Furia părinţilor lor a mers până acolo încât au cerut aceeaşi pedeapsă şi pentru victimă. Fata de 18 ani.

Fata a dat astăzi a treia probă la bacalaureat. La primele două, nivelul cunoştinţelor ei a fost. modest.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat-o au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse între cinci şi opt ani de închisoare şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei. Judecătorii au decis şi înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru 30 de zile. Sentinţa instanţei a fost contestată de avocaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Violatorii din Vaslui au primit pachete de acasă