Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vrancea: Un tren de marfă a spulberat un convoi de utilaje

Imagini de groază pe o cale ferată din Vrancea. Un tren de marfă a spulberat un convoi de utilaje ce staţiona pe şine.

de Redactia Observator

la 02.08.2014 , 23:05

 Imagini de groază pe o cale ferată din Vrancea. Un tren de marfă a spulberat un convoi de utilaje ce staţiona pe şine. Impactul a fost catastrofal.

Cei doi coloşi au sărit instantaneu de pe şine. Mai grav este că un angajat CFR a ajuns în stare critică la spital. Omul nici n-a ştiut ce l-a lovit. Dormea, într-un vagon, în spatele convoiului.

Privind imaginile, îţi vine greu să crezi că bărbatul de 49 de ani a reuşit să scape cu viaţă după ce a fost strivit ca într-o menghină în vagonul de dormit. Cuşca dură din fier a fost, pur şi simplu, turtită, de parcă ar fi fost o cutie din carton.

Vezi și

Bărbatul era, culmea, conştient când a fost preluat de ambulanţă. Medicii l-au dus direct în sala de operaţie. Nenorocirea s-a întâmplat la 5 dimineaţa în Gara Coteşti.

Angajatul CFR dormea liniştit când mărfarul a trecut pe roşu şi a izbit utilajul folosit la repararea căii ferate de care era legat vagonul de dormit. A depăşit culoarea roşie a semaforului de la intrarea în halta de mişcare Coteşti şi a lovit un convoi de utilaj greu.

Impactul a fost devastator. Locomotiva dar şi ultilajul au sărit de pe şine. Culmea, mecanicul n-a păţit nimic. Trenul de marfă aparţine unui operator privat şi era gol.

Din cauza accidentului feroviar, în zonă s-a circulat pe un singur fir iar trenurile au avut întârzieri de zeci de minute. O anchetă va stabili, cu exactitate, cine poate fi tras la răspundere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Vrancea: Un tren de marfă a spulberat un convoi de utilaje