Antena Meniu Search
x

Vreme la extreme în România! Două zile, două anotimpuri

Traversăm o săptămână cu vreme la extreme! Dacă în weekend ne-am scos hainele groase din dulap, de ieri, tricoul a redevenit piesa de rezistenţă. Asta pentru că în mai puţin de 24 de ore, am trecut de la iarnă la primăvară.

de Redactia Observator

la 10.10.2019, 11:04

Vezi și

Traversăm o săptămână cu vreme la extreme! Dacă în weekend ne-am scos hainele groase din dulap, de ieri, tricoul a redevenit piesa de rezistenţă. Asta pentru că în mai puţin de 24 de ore, am trecut de la iarnă la primăvară. Temperaturile care în unele zone au scăzut sub zero grade. marţi dimineaţă au sărit ieri de 20. O schimbare deloc favorabilă pentru organismul nostru, însă îmbucurătoare, pe moment, pentru că mulţi au profitat şi au ieşit din nou în parcuri şi la terase.

De la racletă la mânecă scurtă în mai puţin de 24 de ore. Este vremea la extreme din aceste zile.

Dacă marţi termometrele au fost chiar negative în unele zone, la orele dimineţii, miercuri mercurul a urcat la peste 20 de grade.

Temperaturile mai mari şi cu 10 grade decât cele normale pentru această perioadă sunt date de un val de aer tropical, ce vine dinspre nordul Africii.

În Oradea parcurile au fost pline de copii însoţiţi de mămicile care au trebuit să schimbe din nou garderoba piticilor.Schimbările bruşte de temperatură nu sunt benefice pentru organism, avetizează medicii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că toamna se anunţă cu multe zile însorite proprietarii localurilor din centrul Sibiului nu s-au grăbit să strângă terasele, evident spre bucuria turiştilor şi localnicilor care pot să îşi savureze cafeaua sau pot servi prânzul în aer liber.

Pentru turiştii care în urmă cu două zile se plimbau pe pietonala din centrul Sibiului în geci groase, trecerea la aproape 20 de grade a fost cel mai bun motiv să poarte din nou mâneca scurtă şi ochelarii de soare.

Vremea se anunţă a fi frumoasă şi caldă şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vreme la extreme în România! Două zile, două anotimpuri