Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea SE RĂCEŞTE brusc, după temperaturi incredibile înregistrate astăzi

După ce duminică, în ziua alegerilor, s-au înregistrat temperaturi de până la 15 grade la Bucureşti, dar şi în ţară, vremea se va răci brusc la începutul săptămânii viitoare.

de Redactia Observator

la 11.12.2016 , 19:06

După ce duminică, în ziua alegerilor, s-au înregistrat temperaturi de până la 15 grade la Bucureşti, dar şi în ţară, vremea se va răci brusc la începutul săptămânii.

Regimul termic a fost unul deosebit de cald pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, în ziua alegerilor, pe 11 decembrie, valorile termice oscilând între 5 și 15 grade Celsius.

Conform ANM, pe regiuni, temperaturile pe timpul zilei au avut următoarele valori: în Moldova — între 8 și 12 grade Celsius, în Dobrogea — între 8 și 11 grade, în Muntenia — între 9 și 15 grade, în Oltenia — între 12 și 15 grade, în Banat — între 7 și 11 grade, în Crișana — între 6 și 10 grade, în Maramureș — între 5 și 7 grade, iar în Transilvania între 5 și 9 grade Celsius, a subliniat Catrina.

Articolul continuă după reclamă

Luni, însă, regimul termic se schimbă dramatic.

Astfel, la Bucureşti maxima zilei va fi de doar 6 grade Celsius, după ce în această noapte se vor înregistra maxim 5 grade Celsius.

Vremea se va răci în toată ţara: La Timişoara vor fi 5 grade, la Iaşi 7 grade, iar la Constanţa 9 grade.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Vremea SE RĂCEŞTE brusc, după temperaturi incredibile înregistrate astăzi