Antena Meniu Search
x

Din iunie, cresc cu 30% preţurile la cazare pe litoralul românesc

Vara dă primele semne la mare! Soarele a încălzit plajele şi i-a răsfăţat pe cei care au ajuns pe litoral cu 28 de grade resimţite în aer şi 15 în valuri. A fost perfect pentru o primă baie în mare. Dar şi o ultimă şansă pentru a petrece o vacanţă pe litoral la preţuri acceptabile.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 21:30

Vezi și

Vara dă primele semne la mare! Soarele a încălzit plajele şi i-a răsfăţat pe cei care au ajuns pe litoral cu 28 de grade resimţite în aer şi 15 în valuri. A fost perfect pentru o primă baie în mare. Dar şi o ultimă şansă pentru a petrece o vacanţă pe litoral la preţuri acceptabile. De săptămâna viitoare, cazarea se scumpeşte. 

Marea liniştită i-a fermecat pe câţiva copii de grădiniţă care au venit într-o excursie de câteva ore, la mare. Edi a dus negocieri aprige cu părinţii pentru câteva minute, în plus, de bălăceală.

S-au simţit 29 de grade Celsius joi, pe litoral

Iar mama lui Edi recunoaşte că "ne-am programat la Delfinariu. Dar cred că nu mai rămân la niciun Delfinariu, rămân în apă. Nu mă aşteptam să fie aşa caldă şi cred că cel mic nu mai iese de acolo".

Ca nişte copii s-au bucurat de Marea Neagră şi câţiva turişti veniţi tocmai de la Oceanul Pacific. Sunt într-o croazieră de 24 de zile şi au ajuns şi pe litoralul românesc. 

Joi, a fost o zi de vară autentică la mare. Au fost 24 de grade Celsius, dar pentru că a fost un soare generos, s-au resimţit undeva la 28-29 de grade Celsius. Şi apa mării s-a mai încălzit şi este numai bună de testat cu picioarele.

Din 12 iunie, cresc cu 30% preţurile la cazare pe litoral

Cei mai mulţi turişti par însă atraşi de faptul că au prins preţuri mici. Dacă acum la un hotel de 3 stele din Mamaia, au plătit 190 de lei pe noapte, pentru o cameră dublă, de săptămână viitoare cei care vin după ei vor scoate din portofel 209 lei. Iar la 4 stele, tariful creşte de la 320 de lei la 352 de lei. 

Preţurile vor continua să crească, de la weekend la weekend.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care vor să ajungă în acest weekend la mare, vor prinde o zi de plajă. Chiar dacă sâmbătă va fi mai înnorat, duminică o să fie aproape 30 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Din iunie, cresc cu 30% preţurile la cazare pe litoralul românesc