Antena Meniu Search
x

Video Zeci de copii s-au distrat alături de părinţi, într-un eveniment unic pe faleza Dunării. Cel mai mare picnic urban din Galaţi, zi de neuitat pentru cei mici

Cel mai mare picnic urban s-a ţinut ieri la Galați, pe faleza Dunării. Cu coșul de mâncare și cu pătura, părinții şi copiii au avut parte de momente speciale petrecute în familie. Acesta a fost, practic, şi scopul evenimentului: timp de calitate cu cei dragi. Cei mici au avut parte şi de alte distracţii: dansuri, ateliere de handmade și spectacole în aer liber. 

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 10:18

Vezi și

Copiii din Galaţi s-au simţiti complet răsfăţaţi. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Câteva sute de părinţi şi copii participă la cel mai mare picnic urban în familie de pe faleza Dunării din Galaţi.

Personaje din desene animate sau magicieni au întreținut atmosfera. La colțul cu povești a fost plin de ascultători. Părinţii au venit înarmaţi cu coşuri de picnic. 

Părinte: Zona e bine aleasă, este umbră, este aer, este Dunărea, faleza, e ce trebuie.

Pe acelaşi subiect

Părinte: Bineînţeles că ar fi loc de mai bine, mai obosesc şi părinţii că na... asta este, mai avem şi altele de făcut, dar e super important şi se vede atunci când petreci mult timp cu copilul. 

Scopul evenimentului

Dan Cruceru, organizator: Militez pentru implicarea tatălui în mod deosebit. Ştim că mama este oricum implicată în familie, dar e foarte fain când şi tatăl vine şi susţine.

Părinte: Ăsta e scopul în educarea unui copil: să petreci timpul cu el, să fii un exemplu pentru el, mai puţin la telefon la tehnologie şi mai mult la activităţi practice. 

Picnicul Urban în familie are deja o tradiţie în Capitală. La Galaţi a fost organizat pentru prima dată anul acesta, dar a avut succes. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Zeci de copii s-au distrat alături de părinţi, într-un eveniment unic pe faleza Dunării. Cel mai mare picnic urban din Galaţi, zi de neuitat pentru cei mici