Antena Meniu Search
x

Zeci de saci cu deşeuri biologice, împrăştiaţi pe o stradă din Suceava

Ameninţare biologică în centrul Sucevei. Zeci de saci cu deşeuri biologice au fost împrăştiaţi pe o stradă din oraş şi înainte să. dispară, sute de persoane au trecut pe lângă ei.

Vezi și

Cine a aruncat sacii şi cine i-a ridicat mai apoi e deocamdată un mister pentru autorităţi. 

Pe ambalaj scrie "deşeu periculos", dar nu am văzut ce conţine sacul. Sunt materiale sanitare folosite, adevărate bombe biologice, spun specialiştii care au văzut imaginile.

O stradă din centrul Sucevei a fost aproape acoperită cu aceşti saci. Cel mai probabil deşeurile au fost aruncate la ghenele din apropiere, iar câinii comunitari le-au împrăştiat pe stradă. Sute de adulţi şi copii au trecut pe lângă ele.

La câţiva metri de saci, un bărbat caută mâncare într-un dintre ghenele la care autorităţile presupun că au fost aruncate deşeurile.

Culmea este că inainte ca inspectorii de la garda de mediu să ajungă pe stradă, toţi sacii au fost adunaţi. Cine a făcut asta e un mister.

Inspectorii au pus întrebări şi la spitalul judeţean din Suceava, dar reprezentanţii instituţiei spun că nu au nicio legătură cu acest incident.

Spitalul judeţean Suceava are contracte pt preluarea deşeurilor medicale şi prelucrarea lor cu firme specializate, care au nişte clauze foarte stricte de preluare şi de transport a acestor deşeuri.

Cei care au aruncat sacii cu deşeuri biologice pe stradă riscă amenzi cuprinse între 20 şi 40 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Zeci de saci cu deşeuri biologice, împrăştiaţi pe o stradă din Suceava