Antena Meniu Search
x

Top 4 zodii care sunt înnebunite după atenție. Ar fi în stare de orice pentru a atrage priviri

Unii pur și simplu nu pot trăi dacă nu se află în centrul atenției. La serviciu, acasă, în oraș sau chiar și la coadă la magazin, unele zodii se simt și se comportă ca divele pe scenă, obișnuite ca la finalul concertului să fie aplaudate.

Top 4 zodii care sunt înnebunite după atenție - Top 4 zodii care sunt înnebunite după atenție

Unii pur și simplu nu pot trăi dacă nu se află în centrul atenției. La serviciu, acasă, în oraș sau chiar și la coadă la magazin, unele zodii se simt și se comportă ca divele pe scenă, obișnuite ca la finalul concertului să fie aplaudate.

De cele mai multe ori, însă, acești dependenți de atenție obțin numai priviri nedumerite. Să-i vedem care sunt sunt, grupați pe zodii:

Leu

E foarte probabil să ai cel puțin un prieten leu, iar acela să fie înnebunit după atenție. Regi ai lanțului trofic, leii nu concep să nu fie adorați, dacă se poate în fiecare moment al zilei. Aproape tot ce fac acești nativi în public este pentru a smulge o reacție de aprobare din partea „audienței”, și puțin le pasă ce crede lumea despre ei, atât timp cât își ating scopul și atrag priviri.

Berbec

Despre berbeci se spune că sunt competitivi și nu acceptă să piardă vreo confruntare. Conștienți că doar câștigătorii sunt mereu în centrul atenției, acești nativi vor lupta cu tenacitate pentru a-și asigura victoria și, implicit, privirile aprobatoare ale celor din jur. Nimic altceva nu contează, atât timp cât reușesc să seducă publicul cu uimitoarele lor calități... pe care și alții le au, dar le folosesc pentru scopuri mai nobile.

Gemeni

Gemeni. Doi la fel? E un concept pe care niciun nativ din această zodie nu-l poate concepe. Mai puțin vizibil decât leii sau berbecii, gemenii atrag atenția prin metode rafinate, și nu de puține ori aleg să petreacă timp cu prietenii doar pentru a mai smulge două-trei aprecieri. În relație vor da dovadă de o loialitate remarcabilă, cu o singură condiție: să fie centrul universului pentru partenerul de viață.

Scorpion

Scorpionii nu trebuie să-și bată capul pentru a obține atenția celor din jur. Carismatici și senzuali, acești nativi reușesc fără efort să atragă toate privirile, și nu de puține ori își fac inamici din acest motiv. E greu să fii atent și la altcineva când scorpionul își etalează calitățile. Pentru ei, carisma e un dar pe care l-au dobândit la naștere, și nici dacă s-ar strădui nu l-ar putea pierde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Top 4 zodii care sunt înnebunite după atenție. Ar fi în stare de orice pentru a atrage priviri