Antena Meniu Search
x

”A plâns singur în cameră. Nu a dormit deloc”. Alin Fica, devastat după ce Dan Petrescu i-a stricat debutul

Alin Fica a trecut printr-un adevărat coşmar după debutul său în Liga 1.

de Dan Roșu

la 20.03.2020, 12:28

Dan Petrescu, pe banca lui CFR Cluj
Dan Petrescu i-a stricat debutul lui Alin Fica - Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta
  • Alin Fica, devastat după debutul la CFR
  • Dan Petrescu l-a schimbat pe Fica după numai 24 de secunde
  • Dan Petrescu regretă schimbarea lui Fica

Alin Fica a trecut printr-un adevărat coşmar după debutul său în Liga 1. Tatăl său a dezvăluit ce momente grele au urmat pentru jucătorul de 18 ani, schimbat de Dan Petrescu după numai 24 de secunde, în partida dintre CFR şi Gaz Metan (0-0).

”Cum să îl scoată după nici 40 de secunde?! De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu. Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. 

Daniel Fica: ”Alin nu a dormit deloc, a plâns singur în cameră”

Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el. Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva. 

Îmi povestea Alin că, atunci când alerga pe teren să iasă, se gândea la cum ne simțim noi acasă, că ne-a dezamăgit. N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Dar știu că Petrescu îl apreciază și o să-i mai dea șanse", a spus Daniel Fica, pentru Gazeta Sporturilor. 

Dan Petrescu l-a schimbat pe Alin Fica după numai 24 de secunde

Dan Petrescu a ținut să protesteze din nou față de regula prin care echipele din Liga 1 sunt obligate să aibă 2 jucători U21 în echipa de start. Dacă de obicei făcea o schimbare în primul sfert de oră al unui meci, la partida cu Gaz Metan, ”Bursucul” nu i-a oferit tânărului Fica decât 24 de secunde. 

Acesta a fost chemat la margine de Petrescu și a fost înlocuit cu Alexandru Păun. Mutarea nu a fost una norocoasă pentru CFR, care a terminat la egalitate duelul cu echipa lui Edi Iordănescu, 0-0.

"Păi mă face să fiu penibil această regulă. Eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul. Dar asta e realitatea şi nu am ce să fac, am nevoie de jucători. Noi avem foarte mulţi jucători de valoare care stau în tribună şi mi-e greu.

Şi atunci am hotărât să-l bag repede pe Adiţă şi să nu mai pierd timpul. Dar nu-mi place ce-am făcut, clar. Normal că am vorbit cu el, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine şi nu e bine pentru fotbal", a spus Dan Petrescu după meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » ”A plâns singur în cameră. Nu a dormit deloc”. Alin Fica, devastat după ce Dan Petrescu i-a stricat debutul