Antena Meniu Search
x

Ascensiunea Simonei Halep! Simona, campioana unei țări întregi!

Simona Halep a crescut într-un an cât alţii în zece. Astăzi numele ei este pe buzele tuturor şi are lumea la picioare. Este noul număr 3 mondial, finalistă la Roland Garros şi campioana unei ţări întregi.

Vezi și

Simona Halep a crescut într-un an cât alţii în zece. Astăzi numele ei este pe buzele tuturor şi are lumea la picioare. Este noul număr trei ondial, finalistă la Roland Garros şi campioana unei ţări întregi 

A început anul PE LOCUL 57 şi a dărâmat în drumul spre vârf recorduri vechi de zeci de ani şi toate comentariile cârcotaşilor. La 22 de ani, Simona este exemplul perfect că modestia şi ambiţia sunt ingredientele unei cariere strălucitoare

Şapte turnee câştigate. Şapte trofee ridicate deasupra capului. Şapte momente în care tricolorul a fluturat mândru. 2013 a fost, fără doar şi poate, anul Simonei Halep. O copilă timidă, cu o privire luminoasă. Dar necruţătoare la fileu. Şi-a zdrobit categoric fiecare adversar.

Dar, la începutul lui 2013 Simona părea că nu are nicio şansă în faţa numelor grele din WTA. Asta nu a oprit-o pe campioana noastră. A trecut peste durere, s-a antrenat singură şi a reuşit ce toată lumea credea că este imposibil pentru o sportivă în situaţia ei. Să câştige. 16 iunie 2013. Lumea face cunoştinţă cu un nume pe care nu-l va mai uita. Simona Halep.

Într-o formă de zile mari şi cu gustul victoriei pe buze, Simona câştigă turneu după turneu. Iar la turneul de la New Haven s-a născut o nouă stea a tenisului mondial. Nimeni nu se mai întreba cine este Simona Halep. Ci dacă o poate opri cineva?

Anul l-a terminat tot pe val. La Turneul Campionilor de la Sofia s-a trăit româneşte. La finele lui 2013 ajunge să aibă în palmares şapte titluri în 13 luni. Singura jucătoare din lume care o depăşeşte în acest top este numărul 1 mondial, Serena Wiliams. Şi este cea mai bună jucătoare română din toate timpurile.

Ieri a pierdut un titlu pe zgura de la Roland Garros. Dar a câştigat o ţară întreagă. Iar România a câştigat un campion. Unul care încă mai poate câştiga un titlu de Grand Slam. După o pauză binemeritată, Simona va juca la turneul de la Wimbledon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Ascensiunea Simonei Halep! Simona, campioana unei țări întregi!