Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atletico Madrid - Real Madrid 1-1, după un meci plin de incidente. Oficialii celor două cluburi se acuză reciproc

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri de fotbal ale weekendului trecut s-a disputat în Spania, acolo unde Atletico Madrid şi Real Madrid au încheiat la egalitate, 1-1.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:46

Atletico Madrid şi Real Madrid au încheiat nedecis cel mai aşteptat meci de fotbal al weekendului Atletico Madrid şi Real Madrid au încheiat nedecis cel mai aşteptat meci de fotbal al weekendului - Profimedia

Eder Militao a deschis scorul pentru Real Madrid, în minutul 64, iar trupa antrenată de Carlo Ancelotti părea că se îndreaptă spre a şasea victorie consecutivă într-un meci oficial.

Totuşi, la una dintre ultimele faze ale meciului, Correa a restabilit egalitatea şi a produs un adevărat iureş pe Metropolitano. Atletico Madrid şi Real Madrid au încheiat 1-1, astfel că cele două echipe îşi păstrează invincibilitatea, fiind singurele echipe neînvinse în actualul sezon din Primera Division.

În ciuda faptului că nu au cunoscut gustul înfrângerii, Real şi Atletico se menţin în urma liderului FC Barcelona care are trei puncte avans faţă de Real şi cinci faţă de Atletico, deşi a cedat surprinzător la Osasuna, 2-4.

Articolul continuă după reclamă

Duelul dintre Atletico Madrid şi Real Madrid a fost dominat de incidentele produse de fani. Cei de la Atletico au aruncat cu numeroase obiecte pe teren, în special în direcţia portarului belgian Thibaut Courtois.

Interesant este că oficialii celor două echipe se acuză reciproc. Dacă cei de la Real Madrid susţin că gazdele au rămas repetente la capitolul "siguranţa jucătorilor", cei de la Atletico îi acuză pe cei de la Real, şi în special pe Courtois, ca au avut un comportament provocator.

Până află eventualele sancţiuni încasate, cele două echipe se pregătesc pentru a juca noi meciuri în grupa de Liga Campionilor. Miercuri, 2 octombrie, Atletico Madrid are deplasare grea, la Benfica Lisabona, în timp ce Real Madrid este favorită în deplasarea de la Lille.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Sport » Atletico Madrid - Real Madrid 1-1, după un meci plin de incidente. Oficialii celor două cluburi se acuză reciproc