Antena Meniu Search
x

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei sare în ajutorul lui Djokovic: "Novak stă într-un hotel în condiţii mizerabile, cu refugiaţi şi migranţi"

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Viktor Troicki, a declarat că Novak Djokovici a fost trimis la un hotel în care condiţiile sunt "mizerabile", fiind nevoit să stea alături de refugiaţi sau migranţi, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 15:22

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei sare în ajutorul lui Djokovic: "Novak stă într-un hotel în condiţii mizerabile, cu refugiaţi şi migranţi"
- Profimedia

"Este un coşmar pentru sport. Niciodată un sportiv, nu doar un tenismen, ci unul dintre cei mai mari campioni ai lumii, nu a fost niciodată tratat în acest fel, torturat în aşa fel. E un scandal uriaş, care nu are nicio legătură cu tenisul sau sportul, e doar politic. Guvernul federal australian a decis să-şi arate puterea şi să dea un exemplu. Lui Novak i s-a dat o scutire să meargă acolo, totul era clar, şi că nu mai e valabil acum, e o glumă. (…) Tot ce ştiu este că se află în condiţii mizerabile într-un hotel cu refugiaţi sau migranţi. Nu aşa ar trebui să tratezi un campion de calibrul său, câştigător de nouă ori la Australian Open", a declarat Troicki, conform lefigaro.fr.

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei sare în ajutorul lui Djokovic: "Novak stă într-un hotel în condiţii mizerabile, cu refugiaţi şi migranţi"