Antena Meniu Search
x

Ce transfer! Fiul unui brazilian legendar a ajuns la Dinamo. Va purta numărul 9

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul atacantului brazilian Rivaldinho, pe numele său complet Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul atacantului brazilian Rivaldinho, pe numele său complet Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior.

Născut pe 29 aprilie 1995, la Sao Paulo, Rivaldinho este fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo și a început fotbalul de performanță la Mogi Mirim Esporte Clube, unde a adunat 47 de meciuri și 11 goluri în toate competițiile. 

Transferat în 2015 la Boavista, Rivaldinho a evoluat în prima ligă a Portugaliei și a revenit anul trecut în campionatul brazilian la Piracicaba, Internacional și Paysandu.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 1 iunie 2020.

15 iulie 2015 este data meciului istoric Mogi Mirim - Macae, 3-0 în campionatul brazilian, în care Rivaldinho și tatăl său, Rivaldo, au marcat toate golurile echipei gazdă. Noul atacant dinamovist a reușit o „dublă”, în timp ce Rivaldo a înscris din penalty.

În vârstă de 44 de ani, Rivaldo a jucat prima oară în Europa la Deportivo la Coruna, iar între 1997 şi 2002 a îmbrăcat tricoul Barcelonei, marcând 86 de goluri în campionat, în 157 de meciuri. Are 74 de selecţii în naţionala Braziliei şi 35 de goluri. Are două titluri de campion în Spania, Champions League cu AC Milan, cucerind totodată titlul mondial cu naţionala Carioca în 2002, la ediţia din Coreea de Sud şi Japonia.

22 de ani va împlini Rivaldinho pe 29 aprilie.

9 este numărul cu care Rivaldinho va evolua la FC Dinamo București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Ce transfer! Fiul unui brazilian legendar a ajuns la Dinamo. Va purta numărul 9