Antena Meniu Search
x

China Open 2017. Halep pierde finala de la Beijing. Caroline Garcia s-a impus în două seturi. 6-4, 7-6. Simona: "Am vrut să câştig" (VIDEO)

Simona Halep a pierdut finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia.

Simona Halep, momentan locul 2 WTA, a pierdut finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA. În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca deținătoare a locului I mondial.

Calificarea în finală este recompensată cu 636.300 de dolari şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea va primi 1,27 milioane de dolari şi 1.000 de puncte WTA.

CItește și Declarație de ultimă oră a Simonei Halep. A dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala de la Beijing!

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala China Open. Sportiva a recunoscut că s-a simțit obosită și că au durut-o picioarele. De asemenea, Halep a precizat că adversara ei, Caroline Garcia, a fost mai bună şi a meritat să câştige.

Pe acelaşi subiect

"Consider că ea a câştigat meciul, nu l-am pierdut eu. Nu am putut fi la un nivel de sută la sută după ziua de ieri. A fost greu, m-am simţit obosită un pic. M-au durut un pic picioarele. Dar cred că am luptat până la final şi sunt bucuroasă de lucrul acesta. Ea a jucat un tenis extraordinar, să câştigi două turnee la rând este mare lucru. A meritat să câştige azi, a fost mai bună", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Citește și Caroline Garcia către Simona Halep: "Să nu fii tristă, vreau să te felicit pentru numărul 1 mondial. Îl meriți mai mult ca oricine" (VIDEO)

Caroline Garcia, câștigătoarea China Open, a făcut o declarație surpriză după meciul de finală cu Simona Halep, câștigat de sportiva franceză.

"Vreau s-o felicit pe Simona pentru numărul 1 mondial, îl meriți mai mult ca oricine, cu siguranță. A fost o plăcere pentru mine să joc această finală și să particip la acest. Mulțumesc tuturor, familiei, prietnilor, fanilor. Mulțumesc echipei, cu care am trecut prin multe emoții, am lucrat din greu și iată că am reușit", a declarat sportiva franceză.

Citește și Simona Halep, declarație dureroasă după pierderea finalei de la Beijing: "Am vrut să câştig, victoria înseamnă mult"

Simona Halep a făcut o scurtă declarație imediat după meci, în care a mulțumit familiei, echipei și fanilor, precizând că și-a dorit foarte mult să câștige. "De mâine sunt numărul 1 mondial, vreau să mă bucur. Am vrut să câştig, victoria înseamnă mult, mulţumesc celor care au venit. Mă voi întoarce la Beijing, sper să joc la fel de bine, mulţumesc tuturor. Vreau să mulțumesc tuturor, familiei mele, echipei și nu în ultimul rând, fanilor. Mulțumesc", a spus sportiva noastră.

Următoarea evoluție a Simonei Halep va putea fi urmărită la Turneul Campioanelor, din 23-29 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update 13:30 - Caroline Garcia câștigă China Open. 6-4, 7-6.

Update 13:26 - Simona rezistă și egalează din nou. Este 6-6 în setul al doilea.

Update 13:22: Garcia conduce din nou setul doi. Este 6-5 pentru sportiva franceză

Update 13:19 Simona egalează. este 5-5, în setul 2.

Update 13:15 - Garcia trece din nou la conducere, este 5-4.

Update 13:10 - Simona revine puternic și egalează. Este 4-4.

Update 13:07 - Garcia preia conducerea  în setul al doilea. Este 4-3 pentru sportiva franceză, în cel mai disputat game al partidei de până acum (13 minute)

Update 12:50 - Halep egalează din nou. Este 3-3 în setul doi.

Update 12:46. Garcia revine la conducere, este 3-2.

Update 12:42 - Halep are un serviciu excelent și reușește să egaleze. Este 2-2.

Update 12:38 - Garcia trece din nou la conducere. Este 2-1 pentru sportiva franceză, în setul al doilea.

Update 12:35 - Halep egalează. Este 1-1.

A inceput setul 2, Garcia prea conducerea cu 1-0

Update 12:25 - Caroline Garcia își adjudecă primul set, la scorul de 6-4.

Update 12:19: Garcia trece din nou la conducere, în primul set. Este 5-4 pentru franțuzoaică.

Update 12:15 Simona egalează din nou. 4-4

Update 12:10 - Garcia preia din nou conducerea. Este 4-3.

Update 12:05 - Halep revine spectaculos si egalează fulgerător. 3-3 în primul set.

Update 12:00 Garcia a preluat conducerea primului set. Scorul este 3-2

Update 11:53 - Este rândul Simonei să revină și să egaleze foarte rapid setul la 2-2

Update 11:50 - Garcia trece la conducerea primului set, cu 2-1.

Update: 11:48 - Garcia revine și egalează. Scorul în acest moment este 1-1

Update 11:45 Este 1-0 pentru Halep în primul set.

UPDATE 11:30 Începe meciul Halep - Garcia. Cele două jucătoare au intrat pe teren.

Înaintea acestei partide, pe arena centrală, vor avea loc finalele la dublu feminin şi dublu masculin.

Simona Halep şi Caroline Garcia s-au mai întâlnit de două ori până acum, de fiecare dată impunându-se jucătoarea din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » China Open 2017. Halep pierde finala de la Beijing. Caroline Garcia s-a impus în două seturi. 6-4, 7-6. Simona: "Am vrut să câştig" (VIDEO)