Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristi Chivu SE RETRAGE din fotbal

Chivu i-a anunţat pe şefii de la Inter că nu mai poate juca la nivel înalt din cauza operaţiilor de la picior. Fostul căpitan al Naţionalei va face însă parte din echipa lui Gică Popescu, dacă Baciul va câştiga şefia FRF.

de Redactia Observator

la 01.02.2014 , 09:52

Naşul lui Chivu, Victor Becali, a confirmat că fundaşul român nu mai poate continua să joace la nivel înalt. Şefii lui Inter au aflat şi ei şi vor rezilia de comun acord contractul cu Cristi Chivu.

Cristi Chivu a plecat în 1999 de la Universitatea Craiova pentru a cuceri Europa. La doar 18 ani era cel mai scump tânăr jucător român. 2.750.000 de dolari a încasat Ştiinţa de la Ajax pentru fundaş.

Titlul, Cupa şi Supercupa câştigate în 2001 din postura de căpitan al lăncierilor l-au propulsat în Serie A. Patru ani a stat la AS Roma unde a câştigat o Cupă a Italiei, dar consacrarea urma să vină în tricoul Interului.

Vezi și

3 titluri, două Cupe, două Supercupe, Liga Campionilor şi Mondialul cluburilor sunt trofeele câştigate de Chivu pentru milanezi din 2007 şi până acum. Sarabanda accidentărilor l-au făcut însă să întrerupă acest şir incredibil de trofee.

Chivu va reveni în România, alături de soţia Adelina şi cele două fete.

Gică Popescu îl vrea în Generaţia de Aur care va conduce Federaţia, dacă fostul căpitan al Barcelonei va câştiga alegerile din martie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Cristi Chivu SE RETRAGE din fotbal