Antena Meniu Search
x

CSM Bucureşti s-a calificat cu o victorie în ultimul meci în grupa principală a Champions League

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 34-22.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 34-22 (17-14), în ultimul meci din grupa A. CSM încheie lider, cu 10 puncte, şi va juca în grupa principală 1 cu Gyor ETO, Rostov-Don şi FC Midtjylland.

Principalele marcatoare ale partidei cu Vistal au fost Hagman 5 goluri, Curea 5, pentru CSM, respectiv Zuch 4 şi Janiszewska 4 reuşite, pentru poloneze.

Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupa A sunt: 30-18 şi 33-30 cu Krim, 34-23 cu Vistal, 22-25 şi 39-26 cu Nykobing. CSM încheie cu 10 puncte, pe locul 1 în grupa A.

Tot duminică se joacă şi partida Nykobing FH – Krim Ljabljana, ambele cu câte 6 puncte, pentru clasarea finală pe locurile 2-3. Ambele echipe sunt calificate şi ele în grupa principală 1, în care CSM va porni cu 6 puncte acumulate în disputele din grupa preliminară A.

Cele trei formaţii vor juca în compania echipelor Gyor ETO, Rostov-Don şi FC Midtjylland, calificate din grupa B, începând din luna ianuarie.

Duminică mai sunt programate meciuri şi în grupele C şi D, de unde primele trei clasate vor forma apoi grupa principală 2.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

sursa foto: gsp.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » CSM Bucureşti s-a calificat cu o victorie în ultimul meci în grupa principală a Champions League