Antena Meniu Search
x

Cum o alintau colegii pe Simona Halep. Imagini de COLECŢIE din liceu (FOTO + VIDEO)

Simona Halep împlineşte, marţi, 25 de ani. Ajunsă la maturitate sportivă, Simona pare mai motivată ca oricând să-şi atingă obiectivele.

Simona Halep împlineşte, marţi, 25 de ani. Ajunsă la maturitate sportivă, Simona pare mai motivată ca oricând să-şi atingă obiectivele.

Sportiva din Constanţa se poate declara norocoasă datorită foştilor colegi de liceu, care au îndrăgit-o.

Între 2006 şi 2010, Simona Halep a fost eleva Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

Una dintre fostele colege de clasă ale Simonei Halep, Ana-Maria Sebe (campioană europeană de tenis de masă), a adunat cele mai frumoase fotografii din timpul celor patru ani de liceu şi a alcătuit un filmuleţ, informează ziuaconstanta.ro. În multe dintre imagini apare tenismena în diferite ipostaze la liceu, în clasă, la sala de sport sau în curtea instituţiei.

Banchetul de la finalul clasei a XII-a a avut loc în mai 2010, dar Simona nu a putut participa, fiind plecată într-un turneu.

Vezi şi Simona Halep împlineşte, marţi, 25 de ani. “Simt că joc cel mai bun tenis deoarece mă simt puternică din punct de vedere fizic”. Imagini INEDITE cu cea mai bună jucătoarea de tenis din România

Ana-Maria Sebe a selectat 26 de fotografii, pe care le-a grupat în trei secţiuni, realizând un remember al celor patru ani de liceu.

“Majoritatea pozelor sunt făcute cu aparatul meu. Îl luam mereu cu mine la liceu", a declarat Ana-Maria Sebe, care a fost o perioadă colega de bancă a Simonei Halep.

Filmuleţul a fost postat pe Internet, fiind văzut inclusiv de Simona Halep, care a postat primul mesaj: "Wow! Miss you! Super amintiri. Cea mai frumoasă perioadă!".

Ana-Maria Sebe i-a răspuns: "Super amintiri cu super oameni. Felicitări pentru toate rezultatele, Mony!".

Mony este numele cu care o alintau majoritatea colegilor de clasă pe Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Cum o alintau colegii pe Simona Halep. Imagini de COLECŢIE din liceu (FOTO + VIDEO)