Antena Meniu Search
x

De Bruyne, enervat de întrebarea unui jurnalist, după eşecul Belgiei la Euro 2024. Credea că nimeni nu-l aude: "Prost"

Iritat de întrebarea unui jurnalist după eliminarea Belgiei cu 1-0 în faţa Franţei, luni seara, al EURO 2024Kevin De Bruyne a părăsit zona mixtă din Dusseldorf nervos. "Prost", a spus căpitanul "diavolilor roşii", afirmaţia sa fiind captată de microfoanele instalate pe coridoarele MerkurSpiel Arena, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 15:25

De Bruyne, enervat de întrebarea unui jurnalist, după eşecul Belgiei la Euro 2024. Credea că nimeni nu-l aude
De Bruyne, enervat de întrebarea unui jurnalist, după eşecul Belgiei la Euro 2024. Credea că nimeni nu-l aude - Profimedia

"Este greu să accepţi faptul că generaţia de aur a fotbalului belgian nu a ajuns niciodată într-o finală?", a fost întrebarea.

Kevin De Bruyne, enervat de întrebarea unui jurnalist

Iniţial nedumerit de termenul de "generaţie de aur", mijlocaşul belgian a trecut rapid la adversarii cu care s-au confruntat Diavolii Roşii de-a lungul anilor. "Deci vă imaginaţi că Franţa, Anglia, Spania şi Germania nu au avut o generaţie de aur?", a întrebat KDB înainte de a părăsi zona mixtă fără să se uite la jurnalist.

Articolul continuă după reclamă

Apoi, a șoptit cuvântul "prost" când cobora de pe scena unde a dat declarațiile. 

Anterior, mijlocaşul lui Manchester City recunoscuse că belgienii nu erau favoriţi cu Franţa, ale căror calităţi toată lumea "le ştia". Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Sport » De Bruyne, enervat de întrebarea unui jurnalist, după eşecul Belgiei la Euro 2024. Credea că nimeni nu-l aude: "Prost"