Antena Meniu Search
x

Decizia in "Dosarul Transferurilor" s-a amanat pentru 16 aprilie

"Dosarul Transferurilor" continua firul amanarilor! Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au programat decizia finala pentru data de 16 aprilie 2013.

 Asa cum era de asteptat, decizia in "Dosarul Transferurilor" s-a amanat. Judecatorii au fost dati peste cap de viciul de procedura invocat de avocatul lui Mihai Stoica si au stabilit un nou termen pentru solutionarea cazului.

800 de transferuri anchetate. 100 de persoane interogate intr-un dosar cu 20.000 de file. Aproape 6 ani si 45 de termene in cea mai ampla ancheta care vizeaza banii negri din fotbalul romanesc.

Aproape 11 milioane de dolari prejudiciu pentru stat, federatie si cluburi. In prim-plan, 8 nume grele din lumea sportului. Iar in dreptul lor, insumati, 40 de ani de inchisoare.

La Inalta Curte a venit astazi toata echipa condamnatilor. De la fratii Becali si Cristi Borcea si pana la Gica Popescu sau Meme Stoica, toti la patru ace. Ochelari de soare, costume scumpe, pantofi de firma si ceasuri de colectie.

In sala de judecata au anuntat ca vor vorbi cu totii. Mai putin Giovani Becali. Cealalalta exceptie e Padureanu. La 77 de ani, pe lord l-a ajuns boala si a cerut dreptul la tacere. Si pe Copos l-au zapacit meciurile cu justitia: n-a mai avut rabdare si a taiat-o direct prin rondurile cu iarba.

Suspansul s-a prelungit. Ziua judecatii s-a amanat pana pe 16 aprilie, pentru ca n-au fost citate toate cluburile implicate.

Cei opt inculpati vor trebui sa se prezinta la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe 16 aprilie, atunci cand se asteapta o decizie finala in "Dosarul Transferurilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Decizia in "Dosarul Transferurilor" s-a amanat pentru 16 aprilie