Antena Meniu Search
x

Derbiul FCSB - CFR Cluj blochează traficul în Ghencea. Recomandările poliţiştilor

Campionatul naţional de fotbal continuă, în acest weekend, cu meciurile din etapa a 4-a a Superligii, iar derbiul rundei se anunţă a fi duelul dintre FCSB şi CFR Cluj.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 13:05

Stadionul Ghencea ar urma să se umple la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj
Stadionul Ghencea ar urma să se umple la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj - Profimedia
  • Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj este cel mai aşteptat meci din etapa a 4-a a Superligii de fotbal.

Se înfruntă, practic, două dintre echipele care au dominat fotbalul românesc în ultimii ani, astfel că partida FCSB - CFR Cluj de duminică seara, de la 21.30, se anunţă a fi una extrem de încinsă, un adevărat duel al orgoliilor.

Dacă adăugăm şi faptul că disputa reprezintă, practic, revenirea formaţiei FCSB pe arena din Bulevardul Ghencea, putem vorbi chiar despre o confruntare de risc maxim. Asta pentru că fanii rivalei CSA Steaua, care refuză revenirea FCSB în Ghencea, au ameninţat cu producerea de incidente.

Cert este că numeroşii fani ai formaţiei FCSB sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la meci, fiind foarte posibil ca disputa cu CFR Cluj să se joace cu "casa închisă", respectiv cu circa 30.000 de spectatori în tribune.

Din acest motiv, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că se aşteaptă să apară probleme în traficul din zona arenei din Ghencea. Nu este exclus să asistăm chiar la impunerea de restricţii de circulaţie în zonă, restricţii care ar urma să fie stabilite gradual.

Poliţiştii recomandă celor care merg la meci, duminică seara, să circule cu prudenţă, să păstreze distanţa în trafic, să nu oprească sau să staţioneze decât în zonele special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii recomandă bucureştenilor şi nu numai să evite zona respectivă, pe cât posibil, în intervalul orar 19.30-01.00, pentru a permite fluidizarea circulaţiei pentru participanţii la meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Derbiul FCSB - CFR Cluj blochează traficul în Ghencea. Recomandările poliţiştilor