Antena Meniu Search
x

Dinamo pierde la FC Botoşani şi ajunge, din nou, pe loc de retrogradare directă. Romario Benzar, de la gazde, a terminat meciul la spital

Etapa a VI-a din play-out-ul Superligii la fotbal a început, marţi seara, cu două meciuri extrem de importante, ambele încheiate cu rezultate oarecum surprinzătoare.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 13:44

Dinamoviştii au făcut o nouă victimă din rândul adversarilor, Romario Benzar, de la FC Botoşani, terminând meciul la spita
Dinamoviştii au făcut o nouă victimă din rândul adversarilor, Romario Benzar, de la FC Botoşani, terminând meciul la spital - Facebook/FC Botosani
  • Dinamo Bucureşti a ajuns, din nou, pe loc de retrogradare directă în Liga a doua.

Mai întâi, FC Voluntari şi FC Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 0-0, un meci în care oltenii au avut superioritate numerică încă din minutul 24.

FC Universitatea Craiova nu a reuşit să profite de eliminarea lui Ricardinho şi pierde puncte care s-ar putea dovedi a fi extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În al doilea meci al zilei de marţi, jucat tot în play-out, FC Botoşani a trecut, cu 2-1, de Dinamo Bucureşti. Moura, autogol, şi Mailat, golul victoriei în minutul 91, au punctat pentru gazde, în timp ce Selmani a punctat pentru Dinamo în finalul primei reprize.

Atacantul Abdallah a fost eroul negativ al lui Dinamo. A ratat un penalty la 1-0 pentru Botoşani, în minutul 29, şi a fost eliminat în prelungirile primei reprize, după o intrare violentă asupra lui Romario Benzar.

Pe acelaşi subiect

Este al doilea meci la rând în care dinamoviştii au cel puţin o intervenţie brutală. După Luca Mihai, de la Politehnica Iaşi, accidentat dur de Josue Homawoo, de la Dinamo, în meciul direct, şi Romario Benzar, de la FC Botoşani, a ajuns de urgenţă la spital.

Eşecul suferit la Botoşani lasă urme adânci în tabăra dinamovistă. "Alb-roşii" au revenit pe loc care duce direct în Liga a doua, iar tensiunile din vestiar sunt în creştere, dovadă şi intrările violente ale fotbaliştilor în timpul meciurilor. Mai mult, pentru că a fost eliminat direct, Abdallah ar urma să lipsească cel puţin două etape.

Celelalte trei meciuri din etapa a VI-a a play-out-ului Superligii la fotbal sunt Universitatea Cluj - Politehnica Iaşi (miercuri, 24 aprilie, ora 16.45), UTA Arad - Oţelul Galaţi (joi, 25 aprilie, ora 16.45) şi AFC Hermannstadt - Petrolul Ploieşti (joi, 25 aprilie, ora 19.00).

În etapa a VI-a din play-off-ul Superligii la fotbal se joacă meciurile Farul Constanţa - Rapid Bucureşti (miercuri, 24 aprilie, ora 19.00), Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB (miercuri, 24 aprilie, ora 21.45) şi CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (joi, 25 aprilie, ora 21.45).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Dinamo pierde la FC Botoşani şi ajunge, din nou, pe loc de retrogradare directă. Romario Benzar, de la gazde, a terminat meciul la spital