Antena Meniu Search
x

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal. Atacantul belgian are 32 de ani: "Trebuie să ştii să spui stop la momentul potrivit"

Atacantul belgian Eden Hazard, în vârstă de 32 de ani, şi-a anunţat, marţi, retragerea din activitatea fotbalistică. Acesta a evoluat la echipe precum OSC Lille, Chelsea și Real Madrid. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 13:06

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal. Atacantul belgian are 32 de ani: "Trebuie să ştii să spui stop la momentul potrivit"
Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal. Atacantul belgian are 32 de ani: "Trebuie să ştii să spui stop la momentul potrivit" - Profimedia Images

Extrema formată la Lille, pe care a condus-o la dubla campionat și cupă în 2011, înainte de a intra în istorie la Chelsea și de a termina la Real Madrid, a anunțat pe contul său de Instagram că își încheie cariera la doar 32 de ani, transmite Mediafax

Fără club de la finalul contractului său la Madrid, belgianul (126 de selecții, 33 de goluri) și-a detaliat decizia într-un lung mesaj în care a precizat că "trebuie să știi să te asculți și să spui stop la momentul potrivit".

Eden Hazard le-a mulţumit cluburilor la care a jucat, dar şi familiei şi prietenilor

"După 16 ani și peste 700 de meciuri jucate, am decis să-mi închei cariera de fotbalist profesionist.

Am reușit să-mi realizez visul, am jucat și m-am distrat pe multe terenuri din întreaga lume. Pe parcursul carierei mele am avut norocul să întâlnesc mari manageri, antrenori și coechipieri - le mulțumesc tuturor pentru aceste momente minunate, îmi veți lipsi cu toții.

De asemenea, vreau să le mulțumesc cluburilor pentru care am jucat: LOSC, Chelsea și Real Madrid; și să mulțumesc RBFA pentru selecționarea mea în naționala Belgiei. Un mulțumesc special familiei mele, prietenilor mei, consilierilor mei și oamenilor care mi-au fost aproape în vremuri bune și rele.

În cele din urmă, un imens mulțumesc vouă, fanilor mei, care m-ați urmărit în toți acești ani și pentru încurajările voastre oriunde am jucat. Acum este momentul să mă bucur de cei dragi și să am parte de noi experiențe. Ne vedem în curând în afara terenului, prietenii mei", a fost mesajul belgianului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal. Atacantul belgian are 32 de ani: "Trebuie să ştii să spui stop la momentul potrivit"