Antena Meniu Search
x

Meciul România - Norvegia a fost anulat, după ce s-a descoperit un caz de coronavirus în tabăra oaspeților

Meciul România - Norvegia, care era programat să aibă loc duminică seara, ora 21:45, a fost anulat, după ce jucătorul Omar Elabdellaoui a fost depistat pozitiv cu coronavirus, vineri, iar autoritățile sanitare din Norvegia au interzis deplasarea lotului în România.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.11.2020, 23:16

- Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Romania, pe locul 3 în grupă
  • Naționala are 1 victorie, 1 egal și 2 înfrângeri, după 4 etape

UPDATE 23:00 Meciul România - Norvegia a fost anulat.

UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”.

Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.”, a transmis FRF.

UPDATE 21:20 Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă seară, că delegaţia Norvegiei nu a primit un răspuns de la autorităţile norvegiene şi nu va putea face în această seară deplasarea spre România.

Ultimele informaţii dinspre Oslo: delegaţia norvegiană nu a primit răspuns de la autorităţi şi, oricum ar evolua situaţia în următoarele ore, nu va pleca în seara asta spre România”, se arată pe site-ul FRF, potrivit News.ro.

UPDATE 15:35 Federația Română de Fotbal confirmă informațiile și transmite pe site-ul oficial că lotul Norvegiei urmează să fie evaluat din nou de autorități, iar adversarii noștri de mâine sunt în contact permanent cu UEFA.

Conferința de presă și antrenamentul oficial al României se vor desfășura după cum erau programate, astăzi, de la 16:45.

Lotul Norvegiei, blocat la Oslo

Delegația Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, însă a rămas blocată la Oslo, după decizia autorităților.

Astăzi, selecționerul Norvegiei trebuia să țină o conferință de presă, însă aceasta nu va mai avea loc. De asemenea, și antrenamentul oficial a fost anulat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Meciul România - Norvegia a fost anulat, după ce s-a descoperit un caz de coronavirus în tabăra oaspeților