Antena Meniu Search
x

Fost adversar al Stelei şi al naţionalei României, dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa după retragerea din activitate: "Îmi începeam ziua cu câte un pahar de votcă"

Claud Lundekvam, fostul fundaş al lui Southampton şi al naţionalei de fotbal a Norvegiei, a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut după retragerea din activitate.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 21:23

Claus Lundekvam, fostul fundaş norvegian, în tricoul englezilor de la Southampton
Claus Lundekvam, fostul fundaş norvegian, în tricoul englezilor de la Southampton - Profimedia
  • Claus Lundekvam a jucat doar la două cluburi, Brann Bergen şi Southampton.

Lundekvam, ajuns acum la 48 de ani, a jucat la Brann Bergen (53 de meciuri - un gol), la Southampton (389 de meciuri - două goluri) şi în naţionala de fotbal a Norvegiei (40 de selecţii - două goluri).

Conform Daily Star, din cauza problemelor medicale, fotbalistul lui Southampton a fost obligat să se retragă din activitate la numai 34 de ani, iar de atunci viaţa lui s-a transformat într-un adevărat coşmar.

Dintr-un adevărat idol pentru numeroşi fani, Lundekvam s-a trezit un anonim fără activitate şi s-a refugiat în alcool şi droguri. Fostul mare fotbalist norvegian a avut puterea să recunoască, printre altele, că "îmi începeam ziua cu câte un pahar de votcă" şi "consumam cam doi litri de spirtoase şi 5-10 grame de cocaină pe zi".

Lundekvam a jucat împotriva Stelei în Europa League

Pe acelaşi subiect

Lundekvam, care nici în cariera de fotbalist nu a fost chiar "uşă de biserică", a precizat că "mi s-a părut incredibil cât de rapid am putut să mă pierd şi să ajung într-o situaţie disperată din care nu ştiam cum aş putea să ies".

Claus Lundekvam a trecut însă peste momentele dificile în special după ce a stat internat mai mult luni într-o clinică de recuperare a foştilor sportivi, clinică deţinută de Tony Adams, fost mare fotbalist englez, adversar al lui Lundekvam în meciurile Arsenal - Southampton şi un alt personaj recunoscut pentru numeroasele escapade bahice.

Claus Lundekvam a fost adversar al românilor în mai multe rânduri. A evoluat pentru naţionala Norvegiei împotriva României în celebrul meci din 2003 încheiat 1-1 şi care ne-a costat, practic, calificarea la Euro 2004. De asemenea, a evoluat pentru Southampton împotriva Stelei într-o dublă din primul tur al Europa League, sezonul 2003-2004.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Fost adversar al Stelei şi al naţionalei României, dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa după retragerea din activitate: "Îmi începeam ziua cu câte un pahar de votcă"