Antena Meniu Search
x

Fost coleg cu Torje, prins că se droga cu cocaină!

Unul dintre foştii coechipieri ai lui Gabriel Torje a fost depistat pozitiv după ce a consumat cocaină

La 26 de ani, Dani Benitez era considerat un mijlocaş important la Granada, mai ales că acesta a fost unul dintre oamenii decisivi în sezonul 2010-2011, când clubul a promovat în La Liga. 

În acest sezon însă, Benitez a prins rareori prima echipă, bifând doar 9 partide în tricoul celor de la Granada. Benitez a fost depistat pozitiv în urma testului doping făcut în februarie, la finalul partidei cu Betis (1-0). S-a demonstrat că Benitez consumase cocaină, un drog extrem de puternic! 

În acea partidă, Benitez a intrat în repriza secundă, evoluând numai 16 minute, întrucât a primit cartonaşul roşu după o intrare dură la un adversar. 

foto: uefa.com

Acum, Dani Benitez, care a fost coleg la Granada cu Gabriel Torje, sezonul precedent, ar putea fi suspendat din fotbal pentru o perioadă de doi ani, urmând să primească şi o amendă consistentă din partea Federaţiei de Fotbal din Spania. 

Benitez este cunoscut drept un fotbalist cu probleme după ce în urmă cu doi ani a aruncat cu o sticlă de apă în arbitrul Clos Gomez, în partida dintre Granada şi Real Madrid. El a primit atunci o suspendare de trei luni. 

Adrian Mutu a fost dat afară de la Chelsea în 2004 după ce s-a demonstrat că a consumat cocaină, el fiind suspendat 7 luni şi primind o amendă de 20.000 de lire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Fost coleg cu Torje, prins că se droga cu cocaină!