Antena Meniu Search
x

Răzvan Burleanu este noul președinte FRF. A cerut prima DEMISIE

Azi, au avut loc alegerile pentru şefia FRF. Fără Gică Popescu, ieşit din cursă după ce a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare, aşa că în cursă au rămas doar Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu, Gheorghe Chivorchian şi Răzvan Burleanu.

UPDATE: Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, i-a cerut, miercuri, secretarului general al federaţiei, Adalbert Kassai, să-şi dea demisia, pentru a nu fi nevoit să-l dea afară.

173 de oameni au fost prezenţi la Adunarea Generală, care a început la 10: 10, iar Comitetul Executiv a început la 8:30.

Marcel Puşcaş s-a retras din cursa pentru şefia FRF în timpul discuţiilor şi i-a rugat pe susţinătorii săi să-i ofere voturile lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a primit 72 de voturi, Vasile Avram 59 şi Chivorchian 29, în timp ce Sorin Răducanu nu a primit nici un vot. 14 voturi au fost anulate.

În turul doi au intrat Răzvan Burleanu şi Vasile Avram.

RĂZVAN BURLEANU ESTE NOUL PREŞEDINTE FRF CU 113 VOTURI!

"Vreau să vă mulţumesc pentru încredere. V-am promis performanţă. V-am promis echidistanţă. De mîine trecem la treabă. Trebuie să completăm echipa în primele 2 luni.

Nu putem să conducem fără să ne consultăm. Domnului Kassai îi aştept demisia mîine dimineaţă pe biroul meu. Voi preşedintele tuturor, nu numai celor care mi-au dat votul.

Această victorie vi se datorează. După 24 de ani de închidere, cît domnia lui Ceauşescu, în care FRF arăta exact ca România de înainte de '89.

Vrem performanţă pe toate planurile. Nu vor mai fi derapaje. Alegerile de azi transmit un mesaj foarte puternic", a spus Răzvan Burleanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Răzvan Burleanu este noul președinte FRF. A cerut prima DEMISIE