Antena Meniu Search
x

Simona Halep solicită spirijin pentru cadrele medicale în lupta cu pandemia de coronavirus (Video)

Aflată într-o perioadă de repaus din cauza pandemiei de coronavirus care a blocat inclusiv circuitul de turnee de tenis, Simona Halep a trimis un mesaj important către susținătorii săi precizând că solicită sprijin pentru cadrele medicale implicate în lupta cu teribilul virus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.03.2020, 21:36

Simona Halep solicită fanilor ei să susțină cadrele medicale
Simona Halep a făcut deja o donație pentru susținerea cadrelor medicale - Facebook Simona Halep
  • Simona Halep solicită spirijin pentru cadrele medicale în lupta cu pandemia de coronavirus
  • Simona a anunțat că a făcut deja o donație în acest sens

Aflată într-o perioadă de repaus din cauza pandemiei de coronavirus care a blocat inclusiv circuitul de turnee de tenis, Simona Halep a trimis un mesaj important către susținătorii săi precizând că solicită sprijin pentru cadrele medicale implicate în lupta cu teribilul virus.

Simona Halep a postat următorul mesaj, însoțit de un clip video:

"Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța. Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!

Pentru donație: Asociația "SOCIETATEA DE BOLI INFECȚIOASE ȘI HIV/SIDA" cu sediul în București, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, înregistrată sub nr 11095/A/2013 în Registrul Național al persoanelor fără scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscală: 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 - Ron și

RO27RNCB0078138325900002 - Eur, deschise la Banca Comercială Română, reprezentată legal de D-na Raluca Cruceru - Director executiv".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Sport » Simona Halep solicită spirijin pentru cadrele medicale în lupta cu pandemia de coronavirus (Video)