Antena Meniu Search
x

Internaţional englez, bătut crunt după ce a încercat să se dea la iubita altui fotbalist

Internaţionalul englez Daniel Drinkwater, actualmente la Burnley, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un club de noapte din Manchester.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.09.2019, 12:09

Internaţionalul englez are trei selecţii în echipa naţională
Internaţionalul englez a fost bătut de prietenii fetei la care s-a dat - The Sun

Internaţionalul englez Daniel Drinkwater, actualmente la Burnley, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un club de noapte din Manchester.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Profitând de cele câteva zile libere primite de la club, Drinkwater a profitat de distanţa mică dintre Burnley şi Manchester (oraşul său natal), aproape 50 de kilometri, şi a decis să-şi petreacă seara într-un club de noapte din celebrul oraş.

Internaţionalul englez s-a ales cu răni grave, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi

Conform The Sun, la un moment dat, deja aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Drinkwater (29 de ani, trei selecţii în naţionala Angliei) a pus ochii pe o tânără domnişoară.

A abordat-o în mod direct, neluând în calcul faptul că aceasta se afla în club împreună cu iubitul ei şi mai mulţi prieteni.

Refuzat, fotbalistul nu a renunţat la ideea de a o cuceri pe domnişoara respectivă, astfel că spiritele au degenerat.

Dezgustat de insistenţa lui Drinkwater, Kgosi Ntlhe, iubitul tinerei şi, culmea, fotbalist şi el, la Scunthorpe United, şi-a ieşit din minţi şi a sărit la bătaie.

Ajutat de prietenii lui şi de câţiva bodyguarzi, Ntlhe l-a scos pe Drinkwater, moment în care asupra internaţionalului englez s-a abătut o ploaie de lovituri. 

Mai mult, atacatorii au sărit cu picioarele pe gleznele lui Drinkwater şi strigau unul la altul să-i rupă picioarele.

Martorii povestesc cum Drinkwater a fost lăsat într-o baltă de sânge. Fotbalistul s-a ales cu o ruptură de ligamente la gleznă, un ochi învineţit, hematoame la nivelul capului, o tăietură la obraz şi leziuni la nivelul braţelor şi umerilor.

Născut la Manchester şi crescut de Manchester United, Drinkwater se află sub contract cu Chelsea Londra, dar viaţa lui tumultoasă din afara arenei i-a împins pe cei de la Chelsea să-l împrumute la Burnley.

În aprilie anul acesta, internaţionalul englez a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi şi-a făcut zob maşina lovind-o de un zid. Doi pasageri au suferit răni uşoare, dar nu au depus plângere împotriva lui Drinkwater astfel că fotbalistul a scăpat cu o suspendare pe 20 de luni a permisului de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Internaţional englez, bătut crunt după ce a încercat să se dea la iubita altui fotbalist