Antena Meniu Search
x

Curs valutar

LeBron James şi fiul său Bronny, coechipieri la un meci al Los Angeles Lakers: "Părea ireal. Dar a fost incredibil"

LeBron James, cel mai bun marcator din istoria ligii nord-americane de baschet (NBA), şi fiul său Bronny au fost coechipieri la Los Angeles Lakers, duminică, într-un meci din presezon, primul duo tată-fiu din NBA, scrie AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 15:21

LeBron James a marcat 19 puncte în doar 16 minute jucate cu Suns, în timp ce Bronny a avut o singură aruncare, fără succes LeBron James a marcat 19 puncte în doar 16 minute jucate cu Suns, în timp ce Bronny a avut o singură aruncare, fără succes - Profimedia

Cei doi s-au antrenat cot la cot la Lakers de ceva timp şi toată lumea aştepta debutul lor într-un meci, care a devenit realitate în al doilea sfert a partidei cu Phoenix Suns (114-118), disputată la Palm Springs, la 200 km de Los Angeles, chiar în ziua în care Brony a împlinit 20 de ani.

''Am ieşit dintr-un timeout şi ne-am trezit acolo, unul lângă altul. M-am uitat la el. Era ca în (filmul ştiinţifico-fantastic) - Matrix - sau ceva de genul ăsta. Părea ireal. Dar a fost incredibil. Este grozav pentru amândoi şi cu atât mai mult pentru familia noastră... Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată'', a comentat LeBron James, care va împlini 40 de ani în decembrie, care are peste 40.000 de puncte marcate în NBA.

Lakers l-a ales la draftul din iunie pe Bronny James, de pe poziţia a 55-a.

Articolul continuă după reclamă

Moment istoric în baschet

Antrenorul lui Lakers J.J. Redick a spus că a asistat la un moment istoric: ''Sunt cu adevărat onorat să fi făcut parte din acest moment din istorie. Bucurie pură. Ca fan de baschet, este grozav. Şi cred că asta spune ceva despre longevitatea lui LeBron, spiritul său competitiv. Şi mai spune cât de multă muncă a avut-o de făcut Bronny pentru a ajunge acolo''.

LeBron James a marcat 19 puncte în doar 16 minute jucate cu Suns, în timp ce Bronny a avut o singură aruncare, fără succes, în cele 13 minute disputate.

Lakers debutează în sezonul regulat pe 22 octombrie, acasă, cu Minnesota Timberwolves, dar Bronny ar putea juca cea mai mare parte a sezonului în G-League (campionatul de dezvoltare al NBA). 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Sport » LeBron James şi fiul său Bronny, coechipieri la un meci al Los Angeles Lakers: "Părea ireal. Dar a fost incredibil"