Antena Meniu Search
x

Manchester City - Arsenal 4-1. Dublă pentru belgianul Kevin De Bruyne

Partida dintre Manchester City și Arsenal s-a încheiat cu victoria categorică a "cetățenilor", 4-1. O statistică neagră pentru Arsenal, care se află la a 12 înfrângere în fața celor de la Manchester City. 

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 00:35

Manchester City - Arsenal - Profimedia

Cetățenii încearcă să își păstreze titlul în Premier League, în timp ce ”Tunarii” speră la el, după 19 ani. În 2004, "Invincibilii" așa cum fuseseră numiți cei de la Arsenal, finalizau o campanie în Premier League fără a pierde niciun joc. 

Dublă pentru Kevin de Bruyne

Tabela s-a schimbat după numai 7 minute, când Kevin de Bruyne a înscris. Mijlocașul belgian a primit o pasă de la Erling Haaland și a șutat din marginea careului mare. Mingea s-a dus în colțul scurt al porții lui Ramsdale.

Chiar înainte de pauză, Stones marchează al doilea gol. A fost nevoie de VAR pentru a valida golul, considerat inițial că a fost înscris din ofsaid. În minutul 54, Kevin de Bruyne face dubla.

În minutul 86, Arsenal reduce din diferență prin șutul la colțul lung din 16 metri al lui Holding. Partida se încheie 4-1, după ce Erling Haaland înscrie în ultimul minut de joc, cu un șut puternic din apropierea careului mare.

Victoria celor de la Manchester City, a șaptea consecutivă, îi aduce pe cetățeni la o diferență de doar 2 puncte de cei de la Arsenal. Cetățenii au, însă, două meciuri în minus.

Echipele de start: Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Akanji - Stones, Rodri - Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland

Rezerve: Alvarez, Foden, Gomez, Laporte, Lewis, Mahrez, Ortega, Palmer, Phillips

Antrenor: Pep Guardiola

Arsenal: Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli

Rezerve: Jorginho, Kiwior, Nelson, Nketiah, Smith Rowe, Tierney, Trossard, Turner, Vieira

Antrenor: Mikel Arteta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Manchester City - Arsenal 4-1. Dublă pentru belgianul Kevin De Bruyne