Antena Meniu Search
x

Meciul Simonei Halep de joi a fost amânat. Un angajat al hotelului a fost depistat cu coronavirus

Meciul de joi al Simonei Halep din cadrul turneului Gippsland Trophy a fost amânat. Decizia a venit după ce un angajat al hotelului a fost depistat cu Covid. Astfel, desfăşurarea mai multor meciuri a ajuns să fie pusă sub semnul întrebării.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.02.2021, 18:10

Un angajat al hotelului a fost depistat cu coronavirus
Jocurile de joi premergătoare turneului de la Australian Open au fost suspendate. În această categorie intră şi meciul Simonei Halep - AFP7 / Rob Prange via Hepta
  • Meciul Simonei Halep din Australia a fost amânat
  • Un angajat al hotelului a fost depistat cu coronavirus

Jocurile de joi premergătoare turneului de la Australian Open au fost suspendate. În această categorie intră şi meciul Simonei Halep, potrivit wtatennis.com.

Australian Open trebuie să începă oficial luni, pe 8 februarie, după ce fusese amânat trei săptămâni. În acest fel le-a fost permis jucătorilor să petreacă în izolare cele 14 zile impuse de autorităţile locale.

Decizia ca toate meciurile programate să fie amânate a venit după ce un muncitor al hotelului a fost plasat în carantină deoarece a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La respectiva unitate hotelieră erau cazaţi mai mulţi jucători de tenis care urmau să intre pe teren.

Reprezentanţii Australian Open au făcut o declaraţie: ''Autoritățile au informat că toți cei care au rămas la Grand Hyatt între 16-29 ianuarie vor trebui să fie testați și izolați până când vor primi un rezultat negativ al testului. Vom lucra cu toți cei implicați pentru a facilita testarea cât mai rapid posibil''.

Acesta lucru nu ar avea un impact asupra turneului propriu-zis, iar cei care vor avea un test negativ vor fi liberi să intre în competiţie. 

Meciul de joi al Simonei Halep a fost amânat

Printre meciurile cheie la cele trei evenimente WTA 500 înainte de Australian Open se numără inclusiv meciul Simonei Halep împotriva Ekaterinei Alexandrova. De asemenea, pe lista mai erau trecute următoarele dispute între: Ashleigh Barty vs. Shelby Rogers, Daniel Collins vs. Serena Williams, Garbine Muguruza vs. Sofia Kenin. 

O actualizare a programului urmează a fi anunţată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Meciul Simonei Halep de joi a fost amânat. Un angajat al hotelului a fost depistat cu coronavirus