Antena Meniu Search
x

MODUL INEDIT în care selecţionerul Christoph Daum a anunţat lotul României pentru meciul cu Danemarca (VIDEO)

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Românei, Christoph Daum, a ales un mod inedit prin care să anunţe lotul pentru meciul contra Danemarcei, în preliminariile CM 2018 din Rusia.

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Românei, Christoph Daum, a ales un mod inedit prin care să anunţe lotul pentru meciul contra Danemarcei, în preliminariile CM 2018 din Rusia.

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă, live, pe Facebook!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vreau să stiți că am călătorit mult și am văzut multe partide. Am vorbit cu mulți jucători și cu antrenorii lor din dorința de a face cea mai bună selecție.

Vreau să spun că în cazul în care un jucător se aștepta să fie convocat și nu este, nu trebuie să fie dezamăgit pentru că ușa naționalei este mereu deschisă.

Noi credem că am făcut cea mai bună selecție pe care o puteam face în acest moment", a declarat Christoph Daum, înainte de a enumera jucătorii care vor întâlni, în 26 martie, echipa Danemarcei.

Lotul complet:

Portar: Tătărușanu, Lung jr.,  Pantilimon

Fundași: Săpunaru, R. Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Moți, Alin Toșca, Latovlevici

Mijlocași: Hanca, Budescu, Pintilii, R. Marin, N.Stanciu, Chipciu, Adi Popa, Prepeliță, Bicfalvi

Atacanți: B. Stancu, Alibec, Keșeru, A. Ivan, D. Rotariu

Selecționerul a anunțat și o listă adițională de jucători care pot fi convocați în cazul unor probleme de ultimă oră: Florin Niță, St. Filip, Tamaș,  Mățel, Hoban, Gicu Grozav, Adrian Stoian.

Reamintim că Florin Andone, atacantul lui Deportivo La Corunava, va lipsi de la meciul cu Danemarca pentru că este suspendat. Andone a fost avertizat cu Polonia (0-3) și va fi suspendat automat o etapă pentru cumul de cartonașe galbene. Vârful de 23 de ani, care mai avea un galben din partida cu Muntenegru, a fost avertizat de arbitrul Damir Skomina în minutul 79, pentru un fault la Lewandowski.

România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » MODUL INEDIT în care selecţionerul Christoph Daum a anunţat lotul României pentru meciul cu Danemarca (VIDEO)