Antena Meniu Search
x

Antrenorul Serenei Williams, mesaj pentru Simona Halep! Ce-i mai trebuie româncei ca să câştige mult doritul Grand Slam

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ştie ce îi mai trebuie compioanei noastre Simona Halep pentru a câştiga un Grand Slam. 

Antrenorul Serenei Williams, mesaj pentru Simona Halep! Ce-i mai trebuie româncei ca să câştige mult doritul Grand Slam

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ştie ce îi mai trebuie compioanei noastre Simona Halep pentru a câştiga un Grand Slam. 

Mouratoglou, care este şi expert Eurosport, spune că nu mai este decât o chestiune de timp până când Simona Halep va avea în palmares un titlu de Grand Slam.

"Trebuie să continue să facă ceea ce face acum. Se va întâmpla cu siguranţă. Mereu e foarte aproape, lucrurile se vor întoarce în favoarea ei. A jucat un tenis foarte bun în ultimii trei ani. 

A fost foarte aproape de locul 1 mondial în câteva rânduri şi până la urmă a reuşit să ajungă acolo. A fost aproape de un titlu de Grand Slam şi până la urmă va reuşi să-l câştige. Are un joc complet", a declarat antrenorul de 47 de ani al Serenei Williams. 

Patrick Mouratoglou spune despre Simona Halep că "se mişcă incredibil, îi place să aibă spaţiu şi ca adversarele să se mişte repede". Are o singură problemă: serviciul!

"Nu cred că are vreo lovitură slabă. Este scundă, deci serviciul poate fi o problemă pentru jocul ei. Nu e la acelaşi nivel cu restul jocului ei.

Din punct de vedere fizic este incredibilă, iar din punct de vedere mental a crescut mult faţă de ultimii ani. Poate face orice.

Se poate apăra, dar poate să şi atace. Profită de orice oportunitate de a ataca. E foarte bună în a trece din apărare în atac. 

Se poate adapta la orice tip de adversar. Arată că, deşi nu are foarte multă putere, poate compensa cu alte calităţi şi poate avea un joc care să-i permită să fie agresivă", a declarat Mouratoglou într-un interviu pentru Digi Sport.

Halep: "Poate nu sunt pregătită să joc la acest nivel"

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu 3-6, 6-2, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Miami Open.

Imediat după meci, Halep a declarat că se simte un pic obosită şi că nu a fost suficient de bine pregătită pentru a juca la un nivel ridicat.

"Am jucat destul de bine în primul set, dar apoi am scăzut nivelul. Sunt un pic obosită. Poate că nu sunt pregătită suficient de bine ca să joc la nivelul acesta.Ea nu a jucat ceva nou, a jucat la fel cum joacă mereu, scoate mingile şi nu prea greşeşte. Însă eu am greşit mult şi am jucat un pic prea pe centru şi ea a avut posibilitatea să facă cam ce a vrut. Exclus (n.r. - despre ghinion). Meciul puteam să îl câştig dacă jucam la un nivel mai ridicat. Am jucam slab. Asta e, merg înainte", a mărturisit Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Antrenorul Serenei Williams, mesaj pentru Simona Halep! Ce-i mai trebuie româncei ca să câştige mult doritul Grand Slam