Antena Meniu Search
x

Rafael Nadal şi-a anunțat retragerea de la Qatar Open 2024: "Nu sunt pregătit să concurez"

Rafael Nadal nu va participa la ediția 2024 a Qatar Open de la Doha, anunțând că nu e pregătit să participe la turneu. Spaniolul a revenit în competiție la începutul acestui an, la Brisbane International, unde a fost eliminat prematur. Ulterior, Nadal s-a retras și de la Australian Open.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 22:39

- Profimedia

La scurt timp după decizia sa de nu participa la primul Grand Slam al sezonului, au început să apară vești pozitive din tabăra jucătorului spaniol. Câștigătorul a 22 de turnee majore s-a înscris chiar și la Qatar Open 2024, ceea ce indica faptul că era pregătit să revină foarte repede, mai ales după ce a ales să participe la turneul ATP 250.

Cu toate acestea, cu câteva zile înainte de start, jucătorul de 37 de ani a provocat îngrijorări în rândul fanilor săi, după ce a declarat că nu este sigur de participarea sa la turneu. Nu la mult timp după aceea, îngrijorările s-au dovedit a fi întemeiate.

Nadal se retrage de la Qatar Open 2024 de la Doha

Tenismenul a declarat că nu este pregătit să concureze.

"Mi-ar fi plăcut să joc la Doha, unde echipa turneului, precum și fanii extraordinari din Qatar m-au susținut întotdeauna foarte mult. Din păcate, nu sunt pregătit să concurez și nu voi putea veni la Doha, unde mi-am dorit foarte mult să fiu și să joc din nou după acea victorie de neuitat din 2014", a anunțat Matadorul, potrivit Mediafax.

Pentru Nadal urmează turneul demonstrativ de la Las Vegas, împotriva lui Carlos Alcaraz, iar după aceea, cel care a fost de 14 ori campion la Roland Garros vrea să concureze la Indian Wells Open. El și-a confirmat planurile în aceeași declarație, arătând unele promisiuni pentru viitor, după ce și-a surprins fanii cu o nouă retragere.

"Mă voi concentra să continui să muncesc pentru a fi pregătit pentru demonstrativul din Las Vegas și pentru uimitorul turneu de la Indian Wells".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Rafael Nadal şi-a anunțat retragerea de la Qatar Open 2024: "Nu sunt pregătit să concurez"