Antena Meniu Search
x

Rapid nu va mai putea juca în Giuleşti

Rapid a scăpat de faliment de Ziua Îndrăgostiţilor. Pericolul nu a trecut. Decizia Tribunalului Bucureşti, a fost amânată, pentru 28 martie.

Vezi și

Rapidiştii au mai primit o lovitură sub centură. Nu vor putea juca în Giuleşti, în Liga I.

Rapidiştii lui Moldovan nu ştiau că la Bucureşti s-a amânat procesul în care trebuie aprobat planul de reorganizare al clubului. Decizia va fi luată pe 28 martie. Au început să cânte de bucurie că s-a terminat cantonamentul de trei săptămâni din Antalya.

Giuleştenii ar mai fi avut un motiv să aplaude. George Copos nu a uitat de "Farmecul Vieţii" şi a pus umărul la salvarea Rapidului. A plătit datoria de trei milioane de euro către CEC.

Rapidiştii nu au aflat dacă au scăpat de faliment, dar au mai primit o veste proastă. În cazul în care Rapidul va promova, va juca meciurile de acasă la Ploieşti, pe vechiul stadion al Astrei.

Rapidiştii au stat cu sufletul la gură de Ziua Îndrăgostiţilor. Cu al 64-lea dosar pe rol, din 77 stabilite pentru ziua de vineri la Tribunalul Bucureşti, şefii din Grant au cerut ca situaţia lor să fie judecată ultima.

Nu a mai fost cazul. Decizia a fost amânată pentru 28 martie. Emoţiile vor fi şi mai mari atunci. Dacă decizia va fi din nou amânată, Rapid nu va mai putea primi licenţă pentru sezonul viitor de Liga I

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Rapid nu va mai putea juca în Giuleşti